Novetats...

Sortides mensuals de l'any 2018

Moderadors: Airald, Minina, Kinder

Respon
Avatar de l’usuari
Mototurisme
Presentats
Entrades: 1572
Membre des de: dg. gen. 07, 2007 10:05 pm
Ubicació: Catalunya

Novetats...

Entrada Autor: Mototurisme » dc. maig 09, 2018 5:50 pm

Bona tarda,

Tema reserva:

Els que veniu habitualment al les mensuals de Mototurisme des de fa temps ja haureu notat que últimament no som tanta gent com abans. Això genera en tots els implicats en la organització, el dilema d'encertar en la reserva al restaurant per un nombre el més aproximat possible d'assistents. D'una banda ningú dels que dona la cara al restaurant ha de quedar malament per haver reservat per molts més dels que hi anem el dia de la sortida. I per altra banda tampoc volem que ningú es quedi fora per haver fet curt en la reserva.

Així que des d'ara, les reservas ja no seran per 60/80, si no les deixarem en 40/50, que son quantitats mes reals. De moment seguin buscant restaurants amb capacitat per a les 70 persones que creiem que podríem arribar a ser, però a partir dels 40/50 inicials, els que s'apuntin, sempre serà si el restaurant ens accepta l'ampliació de la reserva, i per rigorós ordre d' inscripció.

Això comporta que potser haurem de fer alguna trucada de més al restaurant per assegurar la disponibilitat, però pensem que val la pena intentar-ho. Evidentment no trucarem expressament per cada un que s'apunti de mes, esperem que amb una o dues trucades ho podem solventar dignament. Si no funciona, o veiem que es complicat ja farem un replantejament.

En realitat les sortides amb menys motos sempre son més àgils, especialment en les aturades. A més a més sempre es més fàcil poder parlar i veure a tothom.

Esperem que ho entengueu i que no suposi un problema per a ningú aquesta variació.

Tema voluntaris:

Els voluntaris per pasar llista i cobrar al matí que vam proposar ja fa un temps, està funcionant, tot i que ens agradaria que hi hagués una mica més de variació, però funciona.

La coordinació del sistema que portem en les nostres mensuals comporta que de una forma o altre tots i participem, en diferente mesura. En cada sortida portem 1 road leader, 1 persona que deixa els cruïllers, que som tots, 1 moto-escombra, i normalment 1 moto que fa d'assistent de la moto escombra. D'aquests 4, quan arribem al lloc de sortida, normalment només tenim definit el road leader. Els altres 3 els concretem en el mateix esmorzar, i la veritat es que sempre acaben sent els mateixos.

Pensem que potser es el moment de demanar també voluntaria per fer aquestes tasques. Potser hi ha companys que els hi agradaria participar més i no ho sabem. Però en tot cas, es tracta de que entre tots, podem portar a terme aquestes petites tasques que en realitat son les que fan que anem més àgils i més segurs.

Ens agradaria haver de triar entre els disposats a ajudar. Podeu apuntar-vos com a voluntaris en el mateix fil que ja tenim obert.


Moltes gràcies.
Mototurisme Catalunya

Respon