Dodo ha escrit: ↑dl. set. 14, 2020 8:55 pm
I el tema retrovisors!
Com el podriem solucionar!
Conyes a part.
Crec que s'hauria de parlar de dos temes en concret.
Després de una bona jornada de corbes a tothom li agrada fer un bon dinar.
El dinar, crec que és el 50% de la ruta.
És parla de temes que tots compartim i estimem, indiscriminadament de les creences polítiques, religioses, orígens, estatus social...i tot el que ens mou en aquest mon. (sortides, rutes, vacances, projectes, mecànica, nova adquisició de vehicles, viatges, GPS....)
Crec que s'hauria de tenir en compte el preu del dinar, entenc que hi ha gent que fa un esforç molt gran per pode venir, però també s'ha de tenir en compte que espatllar una diada per un mal dinar...
En moltes comarques, ens ofereixen preus competitius, però en moltes altres això és impossible fer-ho a preus assequibles.
Agraeixo l'esforç que es va fer per pujar el preu del dinar a l'organització, però no crec que sigui l'adequat.
Per tant, demanaria poder
fer una enquesta de quan està disposada a pagar per dinar un diumenge (que tothom valori individualment quan li costa un dinar el diumenge a un restaurant).
Aquest any amb les limitacions del Covid, tot a anat molt diferent.
Em vist que els restaurants han limitat l'aforament.
Al mateix temps, els que solem organitzar rutes, això funciona millor.
Vull dir que si l'aforament està limitat, tothom s'apunta amb antelació.
No tenim els indecisos de última hora de si fa bo o no, que agafen cagarrines si plou, no he pogut fer-ho abans tenia compromís, dinar familiar..
No tenim el problema de les últimes hores on s'apunta la gent demanat si se'ls pot incloure al restaurant i per no quedar malament amb els companys, estàs cada dia trucant i canviant el número de comensals.
En definitiva,
posaria aforament limitat amb data al restaurant i a partir d'aquí,que sigui el propi comensal el que parli amb el restaurant per poder gaudir d'estar en grup i gaudir de la reducció del preu en el menú i estar a la mateixa taula.
.