Les sortides, al calendari de Mototurisme

Tot sobre el mon trail.
Novetats,equipament,sortides,rutes,...

Moderadors: Airald, Kinder, Minina

Respon
Avatar de l’usuari
Steelman
Presentats
Entrades: 14802
Membre des de: ds. gen. 06, 2007 10:50 am
Ubicació: Reus - CATALUNYA
Contacta:

Les sortides, al calendari de Mototurisme

Entrada Autor: Steelman » dt. gen. 01, 2013 10:35 am

Hola a tothom,

A Mototurisme, tenim un calendari on hi publiquem totes les sortides oficials de la nostra petita/gran comunitat. A part de les sortides oficials, també hi publiquem aquelles sortides que ofereixen qualsevol dels membre de la nostra comunitat amb un xic d'antel·lació. Per què publiquem les sortides avisades amb un cert temps? Perquè permet que, d'un cop d'ull al calendari, la gent es pugui organitzar per acudir a totes aquelles sortides (oficials i no oficials) que bonament pugui.

Per a publicar una sortida al calendari, els administradors modifiquem el primer post del fil per incloure-hi la data. Així fem que aparegui al calendari. Per tant, si voleu que la vostra sortida segueixi al calendari, és imprescindible que NO modifiqueu el primer post del vostre fil. Altrament, es perdrà la data i l'haurem d'incloure de nou. El nostre consell és el següent:
  1. En el primer post, hi publiqueu tota la informació referent al fil que no penseu que s'hagi de modificar (per exemple, la informació de la sortida).
  2. Si teniu pensat tenir una llista de les persones que s'hi apuntin, obriu un segon post (dins el mateix fil), i aneu-lo modificant a mesura que ho necessiteu. Així deixeu intacte el primer i no es perd l'enllaç al calendari
Moltes gràcies per la vostra col·laboració! :D
Ex ...moltes coses

Respon