Que Li Trobo A Faltar Al Meu TomTorrón???

Tot relacionat amb el mon de la navegacio per GPS (mapes,dispostius,suports,..)

Moderadors: Airald, Kinder

Respon
Avatar de l’usuari
Jordi
Presentats
Entrades: 3102
Membre des de: dt. oct. 07, 2008 10:22 pm
Ubicació: El Vallès Occidental

Que Li Trobo A Faltar Al Meu TomTorrón???

Entrada Autor: Jordi » dl. set. 13, 2010 9:34 pm

Hola a tots,

Com molts de vosaltres tinc un Rider 1 que vaig comprar a un xino mitjançant l'Ebay. Haig de dir que, aquest funciona perfectament i que n'estic francament content. Un amic meu em va fer allò d'actualitzar-lo, posar-hi mapes, radars i un munt de coses mes. Ara fa un any que el vaig actualitzar i no tinc ni idea de com fer-ho. Però aquest no es el tema del meu fil.

Desprès d'un munt de quilòmetres tinc una sèrie de qüestions que vull indicar a veure si algú que hi entengui em treu de dubtes:

1er tema: Les reduïdes dimensions dels botons de "zom in" i "zom out" i la seva ubicació, al tocar el marge em fan impossible de manipular-los amb els guants posats i això es una murga. Hi ha alguna possibilitat de fer-los mes grans???

2on. tema: Jo m'he habituat a donar-li una ullada per preveure quin tipus de corba se'm acosta i per aquesta raó el poso en un punt de zoom que em sembla ideal, ni massa llunyà ni massa proper. El que veig es que cada vegada que l'aturo es torna a posar en un nivell de zoom prefixat, el qual no es el que jo vull. Quan me n'adono ja estic en marxa i faig el que no haig de fer, manipular-lo. Com que els botons son petits, perdo molt temps i metres. Es possible prefixar un altre nivell de zoom com a nivell per defecte???

3er. tema: Aquest es una mica mes complicat. Jo programo la ruta amb el "maps" i la passo mitjançant el Tyre, des del qual reanomeno el nom dels punts per fer-los mes lògics per a mi. Per exemple, quan a la sortida d'Adrall haig d'agafar un desviament o una carretera, acostumo a posar "sortida d'Adrall". Fins aquí tot be. el problema es que, si agafo un altra desviament (perquè m'ha vingut de gust), el tomtorrón em va obligant a tornar a Adrall per passar per aquell punt. Ja se que tinc l'opció de "marcar com a visitat" però per això haig de parar i es impossible fer-ho quan vas en grup. Imaginem que arribo a Sort. Allà el Tomtom em segueix indicant que haig de tornar a Adrall (encara que des d'Adrall fins a Sort hagi passat correctament per sobre la resta de punts marcats. Es possible una instrucció que, si em salto un punt però passo pel següent, l'anterior quedi automàticament marcat com "visitat"???? Haig de fer esmena que hi poso molts punts per "forçar" el tomtom a passar per allí i no per on a ell li surt dels eggs.

Ja està, confio en que m'hauré sabut explicar prou be.

Gràcies,

Jordi "Prony"
Jordi l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. set. 13, 2010 11:35 pm, en total s’ha editat 1 vegada.

Avatar de l’usuari
Ramon_vfr
Presentats
Entrades: 6875
Membre des de: dl. gen. 08, 2007 2:27 pm
Ubicació: Qualsevol lloc del mon, sempre en misió secreta al servei de Sa Graciosa Majestat
Contacta:

Re: Que Li Trobo A Faltar Al Meu TomTorrón???

Entrada Autor: Ramon_vfr » dl. set. 13, 2010 9:37 pm

Em sembla que l'ultim comentari sobra.
NEVER SAY NEVER AGAIN


Imatge

Recte endavant no es pot anar gaire lluny...
El petit Princep

Avatar de l’usuari
Jordi
Presentats
Entrades: 3102
Membre des de: dt. oct. 07, 2008 10:22 pm
Ubicació: El Vallès Occidental

Re: Que Li Trobo A Faltar Al Meu TomTorrón???

Entrada Autor: Jordi » dl. set. 13, 2010 11:36 pm

[quote user="James Bond" post="136548"]Em sembla que l'ultim comentari sobra.[/quote]

:oops: :???: :oops: :???: :oops: :???: Editat i esborrat. Sorry!!!

Respon

Torna a “El Racó del GPS”