La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

KDD Jaca

Moderadors: Airald, Kinder

Avatar de l’usuari
Javihospitalet
Presentats
Entrades: 757
Membre des de: dl. gen. 08, 2007 10:39 am
Ubicació: l'Hospitalet de l'Infant

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: Javihospitalet » dl. oct. 18, 2010 11:14 am

Bones, hi ha diversos comentaris que crec que no són encertats, com que l'esperit de mototurime s'està perdent o que aquesta corrent cada veus més, jo discrepo amb ells, crec que el RITME de MOTOTURISME sempre ha estat el mateix el que si ha canviat és la quantitat de mototurisme i els ritmes tan diferents de cada un, no es pot demanar que barren tots més ràpids però tampoc que als que poden anar a ritme que deixin de fer-ho.

Avatar de l’usuari
Brum-brum
Presentats
Entrades: 446
Membre des de: dc. des. 03, 2008 10:33 am
Ubicació: Barcelona

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: Brum-brum » dl. oct. 18, 2010 11:47 am

Poder no soc el més adient per comentar res, doncs només he pogut sortir un cop amb volsatres (va ser a SORT-TAVASCAN), tot i que espero que siguin més vegades.

El que escriuré no es una crítica personal meva cap a ningú i ni molt menys cap als organitzadors que amb més o menys encert i posen el coll en tot i tot ho fan amb il·lusió.

Estic completament d'acord amb en sagal. Per mi a la sortida a tavascan hi van haber moments en que el ritme poder era massa elavat, posaré un exemple això (crec) fa que la gent que fa de "cruïlleros" prengui més riscos dels necessaris (al avançar per exemple) per poder complir la seva tasca (voluntaria).

Per altre banda TOTS hem de pendre consiencia de que significa anar en grup i per mi no solsament vol dir els ràpids primer i els últims ja hi ha una moto escombra, si estem registrats ens aquest forum es pq combraguem amb el "decaleg de idees" sino no hi seriem. Això implica que TOTS hem de pendre consiencia de les normes escrites que tots en mesura del posible hauriem de respectar, i fer cada un personalmnet reflexió del que fa.

EDITO: entenc que sempre hi haura diferncia de velocitat i no es la meva tasca nio la meva intenció limitar-ho.
Brum-brum l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. oct. 18, 2010 11:52 am, en total s’ha editat 1 vegada.
[align=center]Imatge[/align]
[align=center]Objectiu: Dolimiten! - Objectiu: Grossglockner![/align]

Avatar de l’usuari
Albert
Presentats
Entrades: 7280
Membre des de: dg. gen. 07, 2007 9:42 pm
Ubicació: Tarragona

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: Albert » dl. oct. 18, 2010 12:19 pm

Hola Danielot,

Em sap greu que t’hagis vist involucrat en un parell d’incidents provocats per conductors del nostre grup, doncs a ben segur que si tu has vist el que dius, que no en dubto pas, d’altres conductors hauran patit incidents semblants. Ho sento per tu i per els altres.

Com organitzador d’aquestes sortides et puc assegurar que sé que de tant en tant es produeix algun incident similar als que descrius, i que intentem donar un toc a qui sabem que no compleix les normes de circulació mes bàsiques: avançaments en línea continua, velocitat excessiva en travessar algun poble, circular en paral.lel, invasió del carril contrari, etc... No menys cert es que també ho tenim molt difícil per controlar-ho, que tampoc no es la nostre funció, i que com diem en els nostres consells per a les sortides (que aquesta vegada per error no varem incorporar al detall de la KDD) cada un de nosaltres som absolutament responsables dels nostres actes, de les nostres infraccions i de les seves possibles conseqüències.

Personalment t’agraeixo que hagis penjat aquest fil, si be també penso que podries haver deixat passar una setmaneta. Tu no ho hauries escrit tant en calent i a nosaltres ens hauries donat uns dies de coll desprès de tots els esforços que hem fet per que tot pogués anar el millor possible. Es veritat que no ha estat culpa teva i que tu només descrius el que has vist, però hauria estat un detall per part teva. Els responsables últims d’aquesta denúncia son els que l’han provocat.

En qualsevol cas penso que potser tindrem que canviar alguna cosa en les nostres sortides. No ja per aconseguir que tots compleixin les normes de circulació, que no es cosa nostra, sinó per intentar evitar en lo possible que aquestes actituds puguin provocar qualsevol dia algun accident. I ja no ho dic per evitar les conseqüències físiques que se’n poden derivar, si no per els inconvenients i mals de cap que poden patir la resta de persones que venen a les sortides, que no en tenen cap culpa.

Circular en moto es prou perillós i ja comporta una sèrie de riscos als que tots hi estem exposats, això ja ho sabem i ho assumim, però no cal de cap manera maximitzar aquests riscos amb avançaments innecessariament arriscats o qualsevol altre actitud similar. Per molt que puguem pensar sempre que ho tenim tot controlat hem de saber que no circulem sols i que les reaccions dels altres conductors no les podem saber mai amb tota certesa.
Això si que comporta una reflexió per part de tots, però especialment per part d’aquells que en algun moment no han tingut prou cura de no molestar als altres usuaris de la carretera, tant si ha estat voluntària o involuntàriament.

Pel que han dit aquí mateix els companys, sembla prou evident que la moto que et vas trobar de cara va ser per una lamentable distracció que podem tenir qualsevol. Sort que tu estaves alerta i vas reaccionar ràpidament, si no ara potser estaríem parlant en altres termes d’aquest incident.
Sempre hi ha coses a polir i millorar en totes les sortides, i potser aquesta n’és una de les importants.

En tot cas moltes gràcies Danielot per fer-nos saber com ho has vist des de fora tu que ets dels nostres.


Albert
Sort,

Avatar de l’usuari
Albert
Presentats
Entrades: 7280
Membre des de: dg. gen. 07, 2007 9:42 pm
Ubicació: Tarragona

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: Albert » dl. oct. 18, 2010 12:31 pm

Hola,

El tema de la velocitat alta o baixa entenc que no correspon tractar-lo en aquest fil, tot i ser un tema prou digne per comentar i discutir si s’escau.

Us pregaria a tots aquells que hi tingueu alguna cosa a dir al respecte que ho feu en un fil nou, on ho tractarem de forma adequada.


Merci.
Sort,

Avatar de l’usuari
Kel
Presentats
Entrades: 3513
Membre des de: dl. gen. 08, 2007 10:42 pm
Ubicació: Girona
Contacta:

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: Kel » dl. oct. 18, 2010 12:36 pm

Hola Danielot;

Subscric totalment les paraules de l'Albert. I penso que tot "això" en fred hauria estat un tema de reflexió prou interessant.

Potser tens la sensació que una part important del fòrum s'ha posat en contra teva; res més lluny de la realitat, el debat és la mare del pensament col·lectiu i tu has posat un dit a una mena de ferida.

Espero poder fer alguna sortida amb tu properament.
[align=center]http://www.remences.com[/align]
..........................................................................

Avatar de l’usuari
Randy-650
Presentats
Entrades: 14288
Membre des de: dg. gen. 07, 2007 10:20 pm
Ubicació: ®Randy i Montse¶¶¶¶¶Suzuki Bandit 650 SA¶¶¶¶Castellar del Vallès-B¢n

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: Randy-650 » dl. oct. 18, 2010 1:10 pm

En aquest fil ja en vem parlar just fa un any. Repasseu-ho tots.
La Bandy© (lujoisla dixit) ImatgeImatge
Fundador i soci n* 1 Jo no vaig amb BMW®©

Avatar de l’usuari
Toni- Max
Presentats
Entrades: 418
Membre des de: dj. oct. 15, 2009 12:33 pm
Ubicació: SANT FELIU - BAIX LLOBREGAT-

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: Toni- Max » dl. oct. 18, 2010 1:13 pm

Estic sorpres de l´obertura d´aquet fil. Sobre tot ara !!

Primer vui agrair als organitzadors de les sortides per la serietat i escrupulositat a organitzarles. Mai els hi podrem agrair l´esforç! i no tenen cap responsabilitat amb el comportament dels mototuristes. Encare que inconscientment aquet escrit els hi carregui part de culpa.

Jo no se , si conec o no al DANIELOT, si ve molt o poc !!! pero aquí hi ha unes normes, i un companyerisme excepcional, a més ...com be es diu " tots som grans i responsables". l´idea del grup no crec que ha camviat!!

Crec que a la majoria de gent d´aquet grup no se li poden donar lliçons de conduccio, doncs en saven ! I cada un va al ritme que vol !!

Tot hom te un dia i un moment que falla!!!, i te un moment que per el tipo de carretera te ganes de correr. A mi m ha pasat gent amb continua a uns llocs que no ho havia ningu i havia visibilitat, en una carretera que ni els mossos , ni la g. civil deu coneixer !! Jo també algun moment he tingut ganes de pasar !!

Tots hem fet en una sortida, i en un moment donat un avançament "forçat" i hem tingut "sort"i no ha pasat res !! i no voliem apurar !!! distreccio?, gosadia ? existeix la " loteria" !!!

Els cruilleros som tots i no tenen res a veure !!

Mira.... no vui dir res mes !! i diria coses desagradables; estaria escrivin ......hores !!:...

Res !! Els organitzadors no mereixen aquesta critica, i mereixen un 10 !! amb MATRICULA D´HONOR "CUM LAUDE"



pd. de totes maneres va be, una mica de polémica!! i lo millor es anar a buscar bolets, a mi m´encanten!! !! aixi amb moto serem menys !! :D
Molt d´acord am b el James Bond!!!
Toni- Max l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. oct. 18, 2010 1:35 pm, en total s’ha editat 3 vegades.
LA MOTO ES VIDA !!! DISFRUTEM !!!!!! ANEM AMB COMPTE !!!! :D
BMW R 1200 GS

Avatar de l’usuari
Jomila
Presentats
Entrades: 355
Membre des de: dl. set. 07, 2009 11:44 am
Ubicació: Rubi

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: Jomila » dl. oct. 18, 2010 1:42 pm

Bones,

no he vingut a la KDD però si he seguit aquest fil i considero que hi ha alguns comentaris fora de lloc i com membre de Mototurisme crec oportú dir-ho.
Em sembla que en cap moment es critica la feina dels organitzadors, ans el contrari i no crec necessari fer sorna de l'activitat (anar buscar bolets) que en Danielot feia en el moment que es va veure implicat en la situació que explica al començament del post.
I sí, tothom te un mal dia, però crec que el més sensat es assumir-ho i no donar la culpa al que es troba en una situació d'aquestes i ens ho explica.

Salut

Avatar de l’usuari
Toni- Max
Presentats
Entrades: 418
Membre des de: dj. oct. 15, 2009 12:33 pm
Ubicació: SANT FELIU - BAIX LLOBREGAT-

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: Toni- Max » dl. oct. 18, 2010 2:05 pm

[quote user="Jomila" post="142592"]Bones,

no he vingut a la KDD però si he seguit aquest fil i considero que hi ha alguns comentaris fora de lloc i com membre de Mototurisme crec oportú dir-ho.
Em sembla que en cap moment es critica la feina dels organitzadors, ans el contrari i no crec necessari fer sorna de l'activitat (anar buscar bolets) que en Danielot feia en el moment que es va veure implicat en la situació que explica al començament del post.
I sí, tothom te un mal dia, però crec que el més sensat es assumir-ho i no donar la culpa al que es troba en una situació d'aquestes i ens ho explica.

Salut[/quote]


MIRA.....!!

Jo no se si tu has organitzat alguna cosa , jo moltes , amb molta gent.

Crec que no es el moment, ni res de res , per posar el post !! Els organitzadors no ho mereixen i al fons quan tu fas una cosa d´aquets ordre encare que no vulguis et sens responsable de tots els actes !!!!

To thom te un moment de una distraccio, un mal moment, i no es per carregar contra un "grup" que pot esser model de moltes coses, .. parlar que si els "principis de mototurisme",......, que si els cruilleros,...

res, perdó, hi ha moltes coses a fer, a mi m´encantan, anar a buscar bolets, anar amb bici, esquiar,..caminar,.. !! i no participar d´aquet grup de "moteros infernales " "terror de las carreteras" ,.. no hi ha per tant !!!

endevant i gracies Albert, Jordi,.... etc....

SALUT !!!!!!!!!!!!!!
Toni- Max l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. oct. 18, 2010 2:14 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
LA MOTO ES VIDA !!! DISFRUTEM !!!!!! ANEM AMB COMPTE !!!! :D
BMW R 1200 GS

Avatar de l’usuari
Guixmo
Presentats
Entrades: 398
Membre des de: dl. feb. 22, 2010 7:41 pm
Ubicació: Osona

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: Guixmo » dl. oct. 18, 2010 2:32 pm

Srs, em sembla que tots us esteu equivocan!!!!
En Danielot amb calent i segur sense voler, ha posat un personatge dintre d'un cole.lectiu, que per les vegades que he vingut(que no son moltes), aquest cole.lectiu dintre d'uns varems i una molt bona organització, es comporta tothom, amb seny i respecte!

Em dona la sensació que tots esteu acusant en DAnielot de circular per la carretera, ell en cap cas te la culpa de que aquest mototurita tingues una distrecció, tots en podem tenir i jo el primer! .
Srs en Danielot no es el culpable, i el sr que es va distreure veient el marder que s'ha muntat per una distreccio, el que podria fer es disculpar-ser(sigui ppublicament o enviant un privat en danielot,els que no hi erem no tenim perque saber-ho), ja que entenc que uns quants sabeu qui es!!tampoc acuso aquest mototuista, però sigui per una distraccio o sigui volguen, si a mi em passa el mateix! li hagues maleit els ossos!!Com devia fer ell, i saben del colecctiu que era, per aixo ho fa public!!
Evidenment Danielot els organitzador, no tenen cap culpa de res, i si per una cosa es carecteritzen, es per les super bones organitzacions que fan!!!

Avatar de l’usuari
Albert
Presentats
Entrades: 7280
Membre des de: dg. gen. 07, 2007 9:42 pm
Ubicació: Tarragona

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: Albert » dl. oct. 18, 2010 2:34 pm

Hola de nou,

No ens hem pas de confondre, jo no veig en cap moment que sigui una crítica cap als organitzadors, i si ho fos, et ben asseguro que no m’ho prenc pas a títol personal. Entenc que es un company que ens ha trobat per la carretera i se’n ha alegrat de veure’ns, fins que s’ha trobat en una situació de perill i li ha sabut greu que precisament nosaltres (el grup en general) en fóssim els responsables.

Com he dit abans, penso que toca una mica de reflexió i auto critica per part de tots encara que només sigui per analitzar si amb la nostra actitud en la carretera no hauríem pogut estar els responsables de un mal cap de setmana per a tots. I no em refereixo a qui a tingut una despistada i ha anat a parar al carril contrari, doncs això ens pot passar a tots en qualsevol moment, si no als avançaments en línea continua, que circulant amb el grup que anem son del tot innecessaris. A ben segur que podrem avançar en la propera línea discontinua i el company que dúiem al davant no serà gaire lluny ni caldrà accelerar mes del compte per recuperar-lo, segur que es troba un altre cotxe o un altre company!!

Us agrairia que no traguéreu les cosses de mare i no anem a petar de cap en desqualificacions de cap mena. En Danielot a fet el que penso que es millor per al grup: dir sense embuts allò que ell ha vist i prou.

Merci.
Sort,

Avatar de l’usuari
Pasqual
Presentats
Entrades: 2080
Membre des de: dj. jul. 09, 2009 11:20 pm
Ubicació: Garrotxa

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: Pasqual » dl. oct. 18, 2010 2:52 pm

He anat llegint el fil, primer amb sopresa i desprès amb més........ sorpresa.

Crec que en Danielot ha fet ben fet d'explicar la seva experiència i trobo que en cap moment diu res tant exagerat com per provocar unes respostes tant......sorprenents?

JO SI QUE HE VIST MÉS D'UNA IMPRUDÈNCIA! i potser jo mateix n'he fet (qui estigui lliure de pecat.....)

Vull agraïr en Danielot l'haver obert aquest fil que ens convida a tots a fer una reflexió i si cal una autocritica. En cap cas NO hi veig cap critica al Sr. Mototurisme ni a cap dels seus membres, però sí a aquells individus (a nivell personal) que posen en perill la seva vida i la dels altres i que per el fet de pertanyer a un col·lectiu desprestigien a tot el reste.

NO es pot demanar cap tipus de responsabilitat a Mototurisme que compleix amb excreix (amb molt...)

Al llegir algunes respostes, he tingut l'impressió de que volem matar al missatger quan s'hauria de "matar" (no literalment, eh!) en aquells que provoquen que ara estigui escrivint enlloc d'estar dinant, je, je..

Tots hem escoltat els comentaris al final d'una etapa sobre si "fulanito" ha fet això, o si anava massa ràpid, si aquells no sap traçar, si aquell ha trepitjat la linia continua o no ha fet l'stop..... no soc ningú per donar lliçons i menys per alliçonar, però crec que hauriem (m'incloc) d'augmentar el nivell de consciència del que implica anar en grup i participar de Mototurisme.

Crec que l'ENORME esforç que fan els organitzadors s'hauria d'agraïr no només amb textos d'agraïment si no fent l'esforç per no perdre el respecte i l'espirit que intenten donar al fòrum i a les sortides.

Jo em comprometo a intentar-ho.

Gràcies a tots el que heu creat i organitzeu totes les activitats de Mototurisme. I gràcies també als que fan critiques constructives que ens ajudin a millorar



EDITO: L'Albert ha escrit mentre jo també ho feia, i com sempre a expressat millor que jo el que volia dir
Pasqual l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. oct. 18, 2010 2:56 pm, en total s’ha editat 1 vegada.

Avatar de l’usuari
Ride
Presentats
Entrades: 2669
Membre des de: dl. gen. 08, 2007 8:46 am
Ubicació: Castellnou de Bages

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: Ride » dl. oct. 18, 2010 3:45 pm

Carai la que s'ha liat !!!!!!!

Jo no hi era, peró vist també des de fora, no crec que s'hagi de criminalitzar en Danielot per denunciar, una mala experiencia quant s'ha creuat amb la gent de Mototurisme, evidentment els organitzadors no tenen cap responsabilitat sobre la gent que vé a les sortides.

Ja fa temps que no vinc a cap sortida per diferents motius, tots el que conec els considero molt bona gent, pero s'ha de diferenciar entre que tots som collunuts, al fet que no tots compleixen les normes.

Per el moderadors no es una tasca facil, i també sóc del parer que ells tindran un ampli debat.

Jo només vull deixar una pregunta a l'aire: Als inicis de mototurisme, es sortia com a molt 15-20 motos, i no calia reservar restaurant, i s'anava a fer turisme, tan feia fer molts kms o molts ports, avui en dia es la mateixa filosofia ???

P.D. Jo si he notat l'augment de ritme, i no dic que no m'agradi, pero s'hauria de diferenciar entre una sortida mensual de mototurisme i anar a corre. Jo per anar a corre, vaig amb dues o tres motos a fer curves tant rapid com hem vingui de gust, pero no amb 70 motos...


Aquest comentari vull que sigui constructiu, amb cap mes intenció.

Avatar de l’usuari
Toni- Max
Presentats
Entrades: 418
Membre des de: dj. oct. 15, 2009 12:33 pm
Ubicació: SANT FELIU - BAIX LLOBREGAT-

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: Toni- Max » dl. oct. 18, 2010 4:31 pm

Perdoneu si jo he posat cullarada de una manera impetuosa, jo no se ni qui era, ni qui deixa de esser, però sols intuir un petit retret als "responsables" he estat un xic "sensible" i no he pogut aguantar !!

Totes les opinions i ensenyaments son d´agraïr per mantindre un "grup" de una qualitat humana excepcional.

Trobo que a les sortides ( i soc profa) hi ha moments per tot, per passejar, corre,.. riure,.......,pasar fred,....ballar,....

jo m ho paso pipa, ...... continuem aixi....


gracies a tots !

:D :D :D
LA MOTO ES VIDA !!! DISFRUTEM !!!!!! ANEM AMB COMPTE !!!! :D
BMW R 1200 GS

Avatar de l’usuari
Steelman
Presentats
Entrades: 14809
Membre des de: ds. gen. 06, 2007 10:50 am
Ubicació: Reus - CATALUNYA
Contacta:

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: Steelman » dl. oct. 18, 2010 4:57 pm

COm he dit abans, ahir em va sobtar el post del DANIELOT i per aixo avui he rectificat el meu escrit/opinio.
Crec que es molt important, tan i com també us ha explicat l´Albert, que hi pensem en la nostra actitut individual quant anem a fer una sortida.
I també com us hem dit, parlarem del tema els organtizadors en la proxima reunió.

De totes maneres vull deixar clara una cosa:Alguns heu dit que a les sortides de Mototurisme s´ha augmentat el ritme.
AIXO NO ÉS VERITAT
El ritme de MOTOTURISME , el marca el road-Leader, i en cap moment des del davant hem accelerat el ritme.
Sempre hem anat al mateix ritme. Sempre dins els limits legals en tot moment.

Si dieu que ara es corre més, a titol individual , és possible i es responsabilitat de cadascún dels membres de Mototurisme.
Amb el sistema de Cruillers, el que va al davant marca la ruta a un ritme legal, la resta segueixen la ruta marcada al ritme que vulguin.

Per altra banda...
ride ha escrit:Jo només vull deixar una pregunta a l'aire: Als inicis de mototurisme, es sortia com a molt 15-20 motos, i no calia reservar restaurant, i s'anava a fer turisme, tan feia fer molts kms o molts ports, avui en dia es la mateixa filosofia ???
Abans de respondre't , et faig un inicis en la teva pregunta. Des del principi hem reservat els restaurants i teniem la ruta marcada.
Amb tot, La resposta es un SI , i contundent i si no fos aixi PLEGO
Ex ...moltes coses

Avatar de l’usuari
ARBE
Presentats
Entrades: 1893
Membre des de: dv. ago. 03, 2007 12:17 pm
Ubicació: Santa Eulàlia de Ronçana

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: ARBE » dl. oct. 18, 2010 5:03 pm

[quote user="Danielot" post="142466"]

Quant de repen una de les motos del grup i sense cap motiu aparent anava pel nostre carril.

Susto de por, frenada i cap a la cuneta.jo no circulaba a mes de 30km/h.

Sort a tingut el de la moto que jo anaba atent als vostres moviments, nosaltres portem un 4X4 i l’accident hages set força seriós.

Tant clar es veia que anabem a xocar que inclús algú dels que anaba per darrera d’ell s’ha emportat les mans al cap (literalment).

....

Tot aixó os ho dic desde el respecte i la simpatia que os tinc com a membre, jo també de Mototurisme Catalunya.[/quote]

al marge de cap altre consideració que ara no em vé de gust fer....

Jo em vaig endur les mans al cap, ho vaig veure tot amb perfecció: el company de la moto anava mirant a l'esquerra en una recta, i va anar envaint el teu carril, jo veia la colisió inevitable, i puc dir que ets molt amable de dir "frenada i cap a la cuneta" perquè literalment et vas sortir de la carretera d'un cop de volant amb més de mig cotxe circulant per la terra, suscric que el de la moto es pot donar per afortunat i estar ben agraït per la teva reacció, s'hagués fet molt de mal.
-----------

Avatar de l’usuari
Ra-mon
Presentats
Entrades: 5102
Membre des de: dj. feb. 12, 2009 9:34 pm
Ubicació: Vic - Osona

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: Ra-mon » dl. oct. 18, 2010 5:33 pm

Danielot, sap greu que hagis hagut d'escriure la teva mala experiència que has tingut de la kdd però que alhora servirà per que tots plegats tinguem una mica més de cura en la circulació, velocitat, avançaments, etc.

Tots en un moment o altre hem anat massa ràpids, o hem fet un avançament justet, o ens hem passat un semàfor amb taronja tirant a vermell, o ... , però per sort no és la norma general ... i desitjo que així continui.

Salut ! ;)

Avatar de l’usuari
Panotxa
Presentats
Entrades: 1308
Membre des de: dg. juny 01, 2008 8:29 pm
Ubicació: Banyoles

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: Panotxa » dl. oct. 18, 2010 5:50 pm

Gracies Danielot pel teu escrit!

La veritat encara que sigui amarga es bo saber-la...la teva explicació dels fets és molt interessant, pel fet de que formes part de Mototurisme i has observat uns fets des de fora, se que ho fas per poder evitar un mal major...gracies.

Amics de Mototurisme aprofitem aquest incident per poder reflexionar tots plegats i no fer mala sang d’uns o altres comentaris.

No barregem conceptes, no és tracta de si uns o altres fan una cosa o altra, crec que tots tenim les nostres mancances.

Les contínues són per respectar-les i els retrovisors per fer-los servir, m’explico ...parlant amb la gent en aquesta KDD el comentari més escoltat és la poca facilitat que hi posen alguns en deixar avançar.

Cada un te el seu ritme, per favor, no culpeu a ningú per tenir un ritme diferent al vostre, i a poder ser si veiem que ve un de més ràpid pel darrera facilitem-li l’avançament ...poder així no haurà d’empassar-se la contínua.

Jo ho procuro fer, els hi facilitem molt la feina a aquells que fent de cruïllers a voltes han d’aparcar la moto en llocs difícils i a vegades perillosos pel transit.

Un cop més gracies Danielot per la teva decisió de fer-ho públic i així obrir un debat que tots tenim pendent.

Esperem veure’t aviat en alguna trobada...salut!

Avatar de l’usuari
Angeleta
Presentats
Entrades: 456
Membre des de: dt. oct. 21, 2008 4:14 pm

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: Angeleta » dl. oct. 18, 2010 6:08 pm

Jo ja fa uns tres anys que surto amb Mototurisme, primer com a paquet i, des de fa tres mesos, com a conductora. En els darrer any, aproximadament, s'ha incorporat un nombre considerable de gent nova al grup. No sé si hi té a veure o no, però és cert que darrerament el ritme s'ha incrementat (cosa q a mi, personalment, em diverteix perquè em dóna l'oportunitat d'anar traquil·la quan en tinc ganes i d'accelerar si em ve de gust i el trànsit i la via ho permeten).

Voldria, tanmateix, expressar el que penso:

1. Com a conductora novella, des de Mototurisme sempre m'han recolzat i m'han donat consells.
2. M'han "adoptat" a moltes sortides (algunes de més nombroses que altres", cosa que agraeixo pel bagatge que ha anat adquirint al llarg dels 6000 km que he fet en tres mesos.
3. En cap moment he sentit que no podia seguir el ritme del grup, i sóc novella (aclariment: ho dic perquè tot i que no vaig de les primeres, no acostumo a quedar davant d'en Sagal).
4. A la primera sortida que vaig fer amb molta gent (Montseny) el primer que em van dir els organitzadors és que no m'agobiés, que seguís el meu ritme i que si algú corria, que no intentés forçar-me. Tenen molt clar que aquí venim a passar-nos-ho bé.

Durant la KDD, hi ha hagut moments de conducció més calmada i d'altres de més alegre. Som molts, i quan se surt a la carretera sempre hi ha algú que es despista. No crec que aquest cop hi hagi hagut gaires problemes.

És cert que hi ha gent que fa imprudències, però la majoria són involuntàries i, em consta, que quan algú les fa repetidament, se l'avisa i se'l reprèn.

Danielot: jo era a la taula del dinar de dissabte quan la persona implicada en l'espant amb el teu cotxe va explicar el que havia passat: t'asseguro que va ser totalment involuntari. Quan ho explicava no reia gaire, la veritat.

NOTA: A mi també em fa ràbia quan veig algun que es dedica a avançar quan no toca, pq ens posen en perill als altres. Jo ahir li vaig dir a una persona que vigilés el que feia (va avançar tres o quatre motos de cop i venia un cotxe de cara). Crec que no hem de carregar la responsabilitat als administradors només. Si algú ens fa una maniobra que ens ha posat en perill, crec que li hem de dir, això sí, sempre de bones maneres.
Angeleta l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. oct. 18, 2010 6:13 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Hi va haver un temps en què els dimonis foren àngels

Avatar de l’usuari
Geroni
Presentats
Entrades: 3203
Membre des de: dc. gen. 10, 2007 12:57 pm
Ubicació: Juneda -Lleida--Jesus i Elvira

Re: La Kdd De Jaca 2010 Vista Desde Fora.

Entrada Autor: Geroni » dl. oct. 18, 2010 9:20 pm

Al fil que comentaba l`Steelman,es molt secill d`entendre: el road-Leader circula a la mateixa velocitat que fá temps enrera es feia,em refereixo a sortides de ja fá uns anys PERO amb la important diferencia que ara el numero de motos es bastant mès gran.¿Que passa?,pues que al ser mes motos i trobar vehicles per adelantar,la serp de motos ,es vá estirant i per recuperar la distancia perduda,la tendencia es a corre mès fins agafar al que van mes endevant.
Aixi de sencill i aixi de clar.¿O quan es fá un forat degut als avançaments per part de unes motos i altres no,aquesta distancia es manté fins al final?,no i la unica "solució" es apretar per recuperar.
No soc ningú per dir la solució,pero si es pensa una mica,es veu molt clar. :roll:
El mon s`está quedant sense GENIS:Einstein es vá morir,Beethoven es vá quedar sord i a MI,ja em comença a fer mal el cap.
Fa dos setmanes que vaig començar a fer dieta .Ja he perdut 14 dies.

Respon

Torna a “2010”