Dakar 2015. No creieu que ploren massa??

Aquí es parla de tot el relacionat amb el món de la moto

Moderadors: Airald, Kinder

Respon
Avatar de l’usuari
Canopus
Presentats
Entrades: 63
Membre des de: ds. gen. 23, 2010 9:34 pm
Ubicació: Selva

Re: Dakar 2015. No creieu que ploren massa??

Entrada Autor: Canopus » dj. gen. 22, 2015 10:54 pm

Siono1000 ha escrit:Jo també soc del parer que les curses son iguals per a tothom i si vols guanyar cal arriscar...però després no et queixis.
Si poden tenir fred que carreguin roba d'abric i si han de portar molta cosa que s'instal-in una bona maleta, que si poden quedar sense rodes o altres coses que les carreguin i ja està.
Un Raid per "senyorets" de casa bona, amb una pila "d'ajudants" a mi no m'interessa el més mínim, ja fa anys que no el segueixo, ni m'interessa.
Quant era petit, a les revistes de motos et feien uns bons reportatges sobre la gent normal que hi participava, gent com jo, i en feia sommiar que potser algun dia hi participaria, evidentment amb els meus mitjans, també parlaven dels guanyadors i ...buenuu, també ho llegia, però ara, només parlen dels que remenen les cireres, només ensenyen els que recolçats per les grans marques tenen possibilitats de guanyar, fins hi tot podem saber quants cops van de ventre. I els altres que? a on son la resta dels participants ? se'n sap alguna cosa ? res de res.
El que a mi m'interessa saber res de res, ja s'ho faran.
Per mi el Dakar mai ha estat un cursa, si no una aventura que han malmés les multinacionals i la p*ta pela.
No m'interessa el més minim, igual que no m'interessen el rallys, ni la F1, ni Motogp. Ja s'ha demostrat del tot que amb els mitjans adequats hi ha moltaaa, però molllllltaaaaaaaaa gent que pot guanyar qualsevol cursa de les oficials.
La perversió de la pela fa anys que viu entre nosaltres, a tot arreu guanya el que vol l'amo.

Ara en dedico a seguir les aventures privades que m'omplen molt més que les "professionals". -harhar

Amb tot aixo que he dit no interpreteu que no admiri als corredors professionals, ni que els menystingui, ni que dubti de que son uns cracs, no, només que a moltes curses hi juguen amb les cartes marcades i guanyar ho tenen més fàcil que la resta.
Si en comptes de la Laia hagués sigut en siono1000 el novè de la general, estic segur que ningú de vosaltres coneixeriu res de mi per els mitjans de comunicació. Buenuuu a TV3 que un altre català ha quedat entre els deu primers i a les altres que un altre espanyol el mateix. :riure
TOTALMENT D'ACORD !!!
El Dakar va iniciar la seva decadència quan el temps del guanyador de l'etapa es va començar a comptar en minuts i segons (abans , només minuts)
Abans era : Aventura i Cursa , ara es , Cursa de ral.li / enduro i NEGOCI (només cal recordar que aquest any , no han anat a Perú perquè el país s'ha negat a augmentar la seva col·laboració econòmica en la cursa )
Quan va marxar d'Africa , la poca aventura que l'hi quedava es va perdre i només ha calgut veure l'edició d'aquest any amb etapes repetitives i avorrides.

Ho sento .... però jo ho veig així ... i ja em sap greu...per descomptat , una gran felicitació a en Marc Coma i la Laia Sanz , pilots exemplars !!
IBA Member nr.48911
Per a un home amb imaginació , un mapa ès una finestra a l'aventura. (Sir Francis Chichester)[/b]

Respon

Torna a “General”