MyRoute-app.com

Tot relacionat amb el mon de la navegacio per GPS (mapes,dispostius,suports,..)

Moderadors: Airald, Kinder

Respon
Avatar de l’usuari
Siono1000
Presentats
Entrades: 2516
Membre des de: dc. març 28, 2007 2:12 am
Ubicació: Baix Empordà

Re: MyRoute-app.com

Entrada Autor: Siono1000 » dc. maig 18, 2016 8:15 pm

També hi ha una altre opció força interessant quant fas rutes i necessites saber si hi ha benzina.
Quant tens la ruta feta si cliques sobre CHERCHER POIS i li marques benzineres, quant amplies el mapa van surtin totes les benzineres que te fixades amb nom i coordenades. Va bé per si has de planificar alguna aturada ajustant la benzina.


Imatge
Salut i kilómetres

Avatar de l’usuari
Antonio
Presentats
Entrades: 421
Membre des de: dj. oct. 28, 2010 7:37 pm
Ubicació: Girona

Re: MyRoute-app.com

Entrada Autor: Antonio » dv. maig 20, 2016 12:13 am

Gràcies Lloiscc, i Siono. Vaig a seguir l'alternativa gratuïta que has explicat, Siono. Per pagar sempre s'és a temps.
A veure si em surto. :aplaudiment :aplaudiment
YO NO RONCO..........Sueño que soy una moto

Avatar de l’usuari
Jordi
Presentats
Entrades: 3102
Membre des de: dt. oct. 07, 2008 10:22 pm
Ubicació: El Vallès Occidental

Re: MyRoute-app.com

Entrada Autor: Jordi » dv. maig 20, 2016 8:25 pm

Hola,

De fet, "MyRoute-app.com" és el successor de Tyre, es tracta del mateix desenvolupador, el qual, encara que digui que continua evolucionant-lo, penso que es dedica totalment a la nova aplicació (això si, segueix intentant vendre llicències d'un "Tyre" que no hi ha per on agafar-lo).
Quan compres un producte de la marca "TomTom", representa que et "regalen" una llicència del Tyre, cosa que no és del tot certa, ja que tan sols es tracta del mateix paquet que et pots baixar de la xarxa. Quan l'executes per primer cop t'apareix el següent missatge:

Imatge

D'un paio que porta mesos posant a la venda un producte que es un desastre (De fet, la llicència "prèmium lifetime" (com a Can BMW, només de llegir-ho ja saps que t'han robat) a passat de 45 € a 19 €), no em crec absolutament res. I si ara es vol posar a vendre llicències de MyRote-App.com, amb mi que no hi comptin.

El problema de la majoria de programes que hi ha per la xarxa per planificar rutes per GPS és que es basen en mapes de Google Maps i tots sabem que aquest programa va esdevenir poc funcional a partir de l'instant el qual ja no va permetre la opció d'utilitzar la versió clássica (Els seus motius, i forts, deuran tenir).
Enviat des del meu zapatófono i Tapaquè??

Avatar de l’usuari
Siono1000
Presentats
Entrades: 2516
Membre des de: dc. març 28, 2007 2:12 am
Ubicació: Baix Empordà

Re: MyRoute-app.com

Entrada Autor: Siono1000 » dv. maig 20, 2016 11:35 pm

Ja t'envia propaganda diguen que el Myroute-app ve a substituir el TYRE y està clar que el Tyre té els dies comptats, actualment és una porqueria tant gran com el Google. Ja fa dies que no n'obro ni un, ni l'altre.

Dius fàstics del Google Maps i tens tota la raó del mon, actualment és una m*rda punxada a un pal i no sé que volen aconseguir p*utejant als usuaris fidels. Però et recomano que provis el Myroute-app que tot i estar basat en el Google Maps i fer servir el mateix mapa d'ells, allà si que funciona com abans ens tenia acostumats. No sé com s'ho fa el tiu aquest, però el Google Mapps el sap fer funcionar més bé que els de Google. És una passada poder tornar a fer rutes en un moment sense interrupcions, ralentitzacions, ni penjamentes varies.

Com que vinc escalfat de la Rider d'aquest any fa una estona que estic fent les rutes de les antigues Rider, en una horeta he fet la del 2014 i la del 2015, potser algun dia m'engresco a fer-les ja que m'han quedat ganes de fotre-m'he una bona palissa. No he quedat satisfet amb la d'aquest any i potser s'hauran de repensar lo de 1000. 1200 quedaria més bé. -shock

Que consti que el senyor de Myroute no em paga res de res, ni en fa cap descompte. Però segurament me'n faré client.
Jo estic encantat amb aquesta aplicació.

Ah !!! No cal pagar res per poder-la fer servir...de moment, només donar-te d'alta a la Web.

Prony !! c*ny!!! Prova-la d'un cop ja !! i després en tornem a parlar. :esperant

Salut.
Salut i kilómetres

Avatar de l’usuari
Jordi
Presentats
Entrades: 3102
Membre des de: dt. oct. 07, 2008 10:22 pm
Ubicació: El Vallès Occidental

Re: MyRoute-app.com

Entrada Autor: Jordi » ds. maig 21, 2016 11:47 am

Siono1000 ha escrit: Prony !! c*ny!!! Prova-la d'un cop ja !! i després en tornem a parlar. :esperant
Salut.
Es clar que la he provada. I m'agrada!!!!! :aplaudiment :aplaudiment . Tan sols l'hi torbo dues pegues:

*Una interfície molt desordenada, plena de coses que roben espai de la pantalla i que no m'interessen, mai utilitzaré i que no puc amagar. Quan jo vull preparar una ruta, el que vull és exactament el mateix que quan faig un plànol, un monitor ben net.A mi m'agraden aquelles aplicacions on ho pots "amagar " tot, per desplegar-ho tan sols quan t'interessa. No vull que em poseu tota la coberteria sobre la taula, me la deixeu dins un calaix i jo agafaré el cobert que hagi de menester quan l'hagi de menester!!! Uns "pantallassos" demostren que el ITN-Converter és el que té la interfície més neta.
Imatge

ITN CONVERTER

Imatge

TYRE

Imatge

PLOTAROUTE.COM

Imatge

MYROUTE-APP

*La segona cosa que no m'acaba de fer el pes (tema de pagament apart) és que, per utilitzar el Tyre (ara ja no) o el ITN-Converter (espero que per molt de temps), et descarregues l'aplicació la qual et queda instal·lada al teu PC o tablet, (cert que el càlcul el fa "on-line"). No cal executar el navegador, accedir a cap pàgina, registrar-t'hi........

Si observeu, els planificadors que van prou bé, encara estan basats en el Google Maps "Classic" i no pas en el Google Maps actual. Ni tu, ni jo ni ningú entén com és possible que una aplicació que funcionava tan bé va deixar de fer-ho. A la història hi ha d'altres exemples (el mes recent es NOKIA) de com una cosa que funciona, es llençada directament a les escombraries pels mateixos gestors/propietaris.

El desenvolupador de Tyre diu que va haver de crear "MyRoute-App" per poder atendre als clients que utilitzen plataformes alternatives a Microsoft Windows. I justament en les alternatives a Microsoft Windows, Google Maps funciona.......

De moment, haurem de creuar els dits.

Un altra tema son els programes de Garmin (els propietaris de Garmin en son uns grans defensors i diuen que van molt bé.) i les aplicacions que anomeno "per l'aire lliure" (camins i corriols).

Sort de tu, Casi, que fas assaigs "de llarga duració" i publiques els resultats per a benefici de tots nosaltres!!!

Jordi "Prony"
Enviat des del meu zapatófono i Tapaquè??

Avatar de l’usuari
Siono1000
Presentats
Entrades: 2516
Membre des de: dc. març 28, 2007 2:12 am
Ubicació: Baix Empordà

Re: MyRoute-app.com

Entrada Autor: Siono1000 » ds. maig 21, 2016 10:33 pm

Val...ara si que sé que l'has provat i m'interessen molt les teves apreciacions sobre aquesta aplicació. Parles del disseny, però i el funcionament?

Jo soc força antiquat en moltes coses i em costa molt i molt deixar de usar alguna cosa que em vagi bé o potser a la que m'hagi acostumat. No soc de provar per provar per intentar millorar, més aviat em conformo em el que sé fer anar...si en va prou bé, es clar.
En això dels planificadors de rutes només he fet servir el Google-Tyre i ja en tenia prou. Però de cop varen començar a fallar estrepitosament i vaig buscar una alternativa. El primer pas va ser creure que el de Tyre ralentitzava de forma voluntària l'aplicació per fer-nos passar per caixa i el meu pas va ser pagar per mandra de dedicar temps a aprendre el funcionament d'altres aplicacions. Però tampoc va anar bé, sembla que el Tyre està mort del tot i el Google l'han matat perquè sí. El següent pas va ser, ja que el Tyre m'agradava i el sabia fer anar, "mirar" la nova aplicació del mateix tiu i aquí estic encara, ja tinc el que buscava. Com que vaig pagar per el Tyre ara tinc un descompte a Myroute-app i abans de tornar a pagar volia saber la vostra opinió en comparació a altres, amb noms.
D'aquí ve la meva insistència en que en digueu el que penseu, només per saber si em cal aprendre alguna cosa més interessant o aquesta ja és suficient.
La mandra d'aprendre i experimentar en fa buscar l'assessorament dels que si us agrada experimentar per trobar el millor.

A part del format i el disseny de l'aplicació o la simpatia del creador, he de dir que encara ningú s'ha pronunciat sobre si fer rutes a Myroute-app és millor o pitjor que en altres llocs.

M'agradaria saber de vosaltres, els que més o menys les heu provades totes, quina us fa el pes. La millor segons vosaltres i no cal dir el perquè, només el nom. Segueixo amb els dubtes. :esperant

Salut.
Salut i kilómetres

Avatar de l’usuari
ARBE
Presentats
Entrades: 1893
Membre des de: dv. ago. 03, 2007 12:17 pm
Ubicació: Santa Eulàlia de Ronçana

Re: MyRoute-app.com

Entrada Autor: ARBE » dg. maig 22, 2016 5:28 pm

tot i que segurament ja ho sabeu, dir que amb F11 (pantalla complerta) guanyes una mica d'espai de visualització, és clar que l'ideal seria poder varia la mida de la barra vertical dels waypoints.

Siono, totalment d'acord amb tu que és un gustàs preparar una ruta amb aquesta eina, em falta passar el .itn al tomtom per provar la navegació.

També us diré que he anat agafant el costum de fer rutòmetre en paper, i ho seguiré fent, va molt bé. No un rutómetre exahustiu per seguir amb tripmaster, però si un esbós amb les dades més importants, va molt bé en un moment donat tibant de mapa per aclarir-te i per confirmar ruta si el tomtom no està operatiu (sempre apunto el núm. de carretera), també és una forma "d'estudiar" la ruta, fent l'esborrany de rutòmetre és quan més la interioritzo.
-----------

Avatar de l’usuari
Jordi
Presentats
Entrades: 3102
Membre des de: dt. oct. 07, 2008 10:22 pm
Ubicació: El Vallès Occidental

Re: MyRoute-app.com

Entrada Autor: Jordi » dl. maig 23, 2016 9:15 am

El MyRoute-app.com va molt be. Hi ha aspectes en els que es superior a l'ITN-Converter i, tal com vaig fer-ho per la ruta mensual de maig, també penso emprar-lo en properes ocasions.

Jordi "Prony"
Enviat des del meu zapatófono i Tapaquè??

Avatar de l’usuari
Siono1000
Presentats
Entrades: 2516
Membre des de: dc. març 28, 2007 2:12 am
Ubicació: Baix Empordà

Re: MyRoute-app.com

Entrada Autor: Siono1000 » dl. maig 23, 2016 9:17 pm

D'acord doncs,
dues opinions(de qualitat) prou favorables son suficients per no tenir-me d'embolicar a aprendre altres sistemes. :catok

Potser hi ha altres opcions millors però com diu aquella dita: "més val boig conegut que savi per conèixer"

Gràcies.
Salut i kilómetres

Respon

Torna a “El Racó del GPS”