Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Tot relacionat amb el mon de la navegacio per GPS (mapes,dispostius,suports,..)

Moderadors: Airald, Kinder

Respon
Avatar de l’usuari
Johan88
Presentats
Entrades: 136
Membre des de: dv. oct. 16, 2015 8:09 pm
Ubicació: Vic

Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: Johan88 » dj. nov. 05, 2015 3:35 am

Buenas a todo el mundo.

Otra cosa no, pero en móviles y ordenadores se refiere me muevo con bastante soltura, en mi firma veréis un foro donde colaboro si queréis poner al día vuestro terminal, pero este no es el tema.  :silbar: 

Quiero compartir una serie de aplicaciones (Gratuitas a poder ser) que sean o vea imprescindibles para el uso de la Moto.

Seguridad:

Primero y ante todo es la seguridad, saber que si nos pasa algo alguien sabrá donde estamos y que nos ha pasado algo.

Hay varias aplicaciones para esto pero la que mejor me ha funcionado y me gusta por la filosofía del desarrollador es:

Guardian Angel

DESCARGAR APLICACIÓN!

Imatge

Ver más información aquí!
Esta aplicación te puede ayudar a salvar la vida. Básicamente, esta aplicación detecta cuando se desconecta el cable de los auriculares, y en caso de que no canceles la operación, mandará un sms con tu posición a los contactos que tu prefieras. Muy útil en caso de accidente en solitario, donde puedes pasar horas inconsciente hasta que alguien te vea, y ya puede ser demasiado tarde.
El uso es sencillo: fija un cable con conector jack a tu moto o bici, y conecta el cable a tu movil, que llevaras en algún bolsillo. Si por desgracia te caes, el cable se desconectara, y pasados unos segundos, mandará los sms a los contactos indicados. 
Puedes apagar la alarma conectando de nuevo el cable, o bien usando los botones físicos de volumen del dispositivo.

Dado que es una aplicación que consideramos de bien común, es gratuita y sin nada de publicidad.

Si usas tu móvil fijado a la moto o bici, por ejemplo como gps, puedes fijar entonces el cable a ti y el funcionamiento será el mismo.

No olvides puntuar y comentar, gracias a tus comentarios seguiremos mejorando la aplicación
Opinión personal: Esta es una aplicación imprescindible para mi, puedes configurar 3 números de teléfono que al tener un accidente se enviará un mensaje de texto mediante las coordenadas donde te encuentras.
La mejor forma de utilizarlo es o atar los cascos a la moto y el móvil en el bolsillo, o tener el móvil con un soporte si lo usas de GPS y atarse los cascos a la mano por ejemplo.

----------------------------------------------------------------------------------

Guía para no perderse:

Muchas veces queremos ir a la aventura pero llega un momento en que nos encontramos perdidos, en ese momento sería cojonudo alguien que supiera donde estamos y como volver sin perder más tiempo, ya sea por cansancio, o por un día que se ha nublado de golpe...

Aquí entran los denominados GPS!

HERE Maps

DESCARGAR APLICACIÓN!

Imatge

Ver más información aquí!
Destacado por The Guardian, The New York Times, TechCrunch, Forbes, CNET, Mashable y muchos más
Oriéntese sin problemas esté donde esté. Láncese a conocer el mundo que le rodea y atrévase a explorar nuevos lugares sin temor a perderse. Disfrute de la vida con total seguridad sabiendo en todo momento a dónde se dirige.

HERE le permite planificar el viaje con antelación y guardar la ruta hacia su destino directamente en su teléfono. Mantenga el rumbo correcto gracias a sus mapas de más de 100 países de todo el mundo, incluso fuera de línea. Sepa exactamente dónde está y descubra el trayecto más apropiado con un planificador de ruta que le muestra de un vistazo todas las alternativas para ir en coche, caminando o en transporte público.

Cuando esté listo para emprender el viaje, la navegación paso a paso guiada por voz le llevará directamente hasta su destino, tanto si va en coche como a pie. O, si lo prefiere, use los mapas y los horarios de los transportes públicos para llegar en tren o en autobús. Con HERE, los mapas siempre están cargados y listos para usarse, lo que le permite no tener que depender nunca de una conexión a Internet.

Con HERE, sus mapas son mucho más útiles. Localice restaurantes y tiendas en su zona, y consulte las valoraciones y las reseñas de TripAdvisor, LonelyPlanet y demás sitios web antes de salir de noche. Recorra los centros comerciales y los aeropuertos gracias a los mapas en 3D para interiores, que incluyen información sobre la ubicación de las tiendas, ascensores y otras instalaciones. O quede con amigos a través de Glympse, una forma privada y segura de compartir su ubicación y hacerles saber dónde está. ¿Qué puede ofrecerle HERE?

Características clave

- Navegación guiada por voz paso a paso desde cualquier parte del mundo
- Con mapas que puede guardar y usar fuera de línea en más de 100 países, como Estados Unidos, Reino Unido, Alemania, Francia, Italia, España, Canadá, Australia y Brasil
- Tráfico en tiempo real e información sobre incidencias para más de 40 países
- Mapas de interiores para miles de centros comerciales y aeropuertos
- Mapas, indicaciones e información sobre el transporte público de más de 1000 ciudades
- Su planificador de ruta le muestra las distintas alternativas para llegar en coche, a pie o en transporte público, y le permite compararlas rápidamente
- Los lugares que haya guardado están disponibles en todos sus dispositivos, lo cual simplifica la planificación de sus viajes

¡Síganos!

Twitter: https://twitter.com/here
Facebook: https://www.facebook.com/here
Blog: http://360.here.com/

Nos encanta saber su opinión. No dude en enviarnos sus comentarios a appsupport@here.com
Opinión personal: De los GPS gratuitos es para mi el más completo, no tiene una ruta guiada por voz tan cansina como es Maps, puedes bajarte los mapas por regiones o utilizarlo online, puedes anticiparte al tráfico, avisa que vas más rápido de lo que deberías, de posibles radares... y mucho más, Maps es una alternativa válida igualmente pero yo prefiero este.

----------------------------------------------------------------------------------

Seguridad en Carretera:

A veces inconscientemente vamos más rápido de lo que deberíamos, y siempre hay algún policía esperando cazarte, 10km/h de más pueden convertir tu salida en un mal día.

Vamos a intentar evitar ser cazados por error!

Radardroid Lite o Radardroid Pro:

DESCARGAR APLICACIÓN LITE!
DESCARGAR APLICACIÓN PRO!

Imatge

Ver más información aquí LITE!
Ver más información aquí PRO!
Avisador de radares GPS para teléfonos Android. Radardroid te avisará con sus avisos por voz cuando te acerques a un radar o un control móvil incluido en su base de datos. Esta app te dará la tranquilidad al volante. Nosotros no promovemos el exceso de velocidad y no nos haremos responsables de nadie procesado por violar la ley.
Servicio de alertas en background. Utiliza tu navegador favorito o escucha música en tu teléfono y aún así recibirás las alertas visuales y/o sonoras en background. Simplemente arranca el servicio de alertas y ya estás listo. (Sólo disponible en la versión Radardroid Pro)

Por favor, prueba nuestra versión gratuita Radardroid Lite para conocer nuestras apps.

Potenciado por los servicios de movilidad y detección de actividad de Anagog.

Usuarios de XIAOMI, ZTE and MIUI:
-------------------------------------------------
Antes de usar esta app, probablemente necesitará configurar algunos parámetros de seguridad en su dispositivo.

Vaya a Ajustes del Sistema > Todas > Apps > Descargadas> Radardroid
Cambiar la opción 'Mostrar ventanas popup' (segunda opción).
En la parte inferior, ir a 'Gestionar permisos'.
Ajustar 'Confio en esta app' a ON.

Podría también ser necesario resetear data/ajustes de la app.

Usuarios de Huawei:
-------------------

Abrir la app 'phone manager', pulsar en Ajustes en la parte superior derecha de la pantalla. Seleccionar "Gestíon del área de colocación" y dar permisos a la app.

Si no funciona, probar con las instucciones para usuarios de XIAOMI/ZTE/MIUI.

DESCARGO DE RESPONSABILIDAD
=====================================
Esta app usa Google Analytics para analizar estadísticas ANÓNIMAS del uso de la app.
Opinión personal: Es la mejor, mas funcional y fiable de las apps que he probado de avisador de radares, avisa de puntos negros, controles de policía, posibles móviles, radares fijos, de semáforo....
Es para mi una de las apps imprescindibles, tiene un montón de configuraciones y brinda de una de las BBDD más cuidadas que hay en la actualidad, la de la RadioBBS, es posible usar BBDD como la de Robster por ejemplo entre otras.
Varios modelos de velocímetro, distancia de aviso...

----------------------------------------------------------------------------------

Seguimiento de nuestros avances y rutas:

Diablo Super Biker

DESCARGAR APLICACIÓN!

Imatge

ImatgeImatgeImatge

Ver más información aquí!
Diablo de Super Biker es la aplicación para los ciclistas que permite realizar un seguimiento de ángulo de inclinación y otras informaciones importantes de su carrera.
Diablo de Super Biker le ayuda tanto en la pista y en las calles normales, proporcionando muchas informaciones útiles que se pueden guardar y compartir con tus amigos de Facebook [TRADE MARK SIGN]. Descárgalo ahora para descubrir todos los secretos de su estilo de conducción!
El uso continuo del funcionamiento del GPS en el fondo puede disminuir dramáticamente la vida de la batería.
Opinión personal: Es una muy buena aplicación, te hace varios seguimientos, puedes usarla tanto en circuito como en calle o ruta, calcula tu máxima y tu media, graba tu recorrido calculando la velocidad en cada momento e inclinación, mostrando en el mata la ruta realizada, y gráficas para la velocidad e inclinación, es perfecta para hacer un seguimiento de tus rutas.

----------------------------------------------------------------------------------

Mañana más!


Enviado desde mi Nexus 5 CAF mediante Tapatalk

Avatar de l’usuari
Johan88
Presentats
Entrades: 136
Membre des de: dv. oct. 16, 2015 8:09 pm
Ubicació: Vic

Re: Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: Johan88 » dj. nov. 05, 2015 3:36 am

Bones! He pensat posar aquí aquest tema ja que la majoria són amb funció del GPS.

També ho he posat en castellà ja que es el mateix que he compartit en altres fòrums de motos, a més de les descripcions de Google Play.

Espero que a més de un li serveixin!

Enviado desde mi Nexus 5 CAF mediante Tapatalk

Avatar de l’usuari
Napoleon
Presentats
Entrades: 1793
Membre des de: dv. feb. 22, 2013 1:19 pm
Ubicació: Barcelona-Capital de la República Interruptus

Re: Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: Napoleon » dj. nov. 05, 2015 11:58 am

Collons, noi!!!!
Estàs fet un crack :catok
Una bona tria i una bona explicació :aplaudiment :aplaudiment
Salut i peles :senyera
Jo tampoc vaig en BMW

Avatar de l’usuari
Johan88
Presentats
Entrades: 136
Membre des de: dv. oct. 16, 2015 8:09 pm
Ubicació: Vic

Re: Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: Johan88 » dv. nov. 06, 2015 12:24 am

Bones!

Amb varen recomenar una que es diu Rain Alarm, es veu que detecta per el satèl·lit la humitat, y avisa si plou aprop teu, l'estic fen servir, la posaré en quan tingui una mica de temps jaja.

Si algú en sap alguna més, que la comenti!

Salut!

Enviado desde mi Nexus 5 CAF mediante Tapatalk

Avatar de l’usuari
Pakillu
Presentats
Entrades: 157
Membre des de: dj. maig 28, 2015 6:53 am
Ubicació: Sant Hilari Sacalm (La Selva)

Re: Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: Pakillu » dv. nov. 06, 2015 1:18 am

Probaré aquesta del mapa off-line a veure q tal, fins ara feina servir Navmii però bueno no m'havia acabat de convèncer massa.
Merci Johan per compartir-ho amb nosaltres!!
Salut!!

Enviado desde mi GTi 2.0 TFSI mediante Tapatalk

Avatar de l’usuari
Jonatan XJ6
Presentats
Entrades: 44
Membre des de: dg. feb. 01, 2015 9:47 pm
Ubicació: Barcelona Capital

Re: Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: Jonatan XJ6 » dl. des. 07, 2015 4:27 pm

Hola! Aprofitant el post, i que dius que entens del tema telfs...jo tinc un problema, per mi greu, i es que faig les rutes de sortides que vull fer, ja sigui amb maps, tyre, ourxmaps etc, pero no se com coi ho he de fer per seguir una ruta, es a dir, que jo possi el gps i amb la ruta plantejada, em digui per on tinc que anar...anar d'un punt a un altre es basic, pero fer una ruta i que el gps em fagi de guia, mai ho he aconsseguit...i mira que he probat gairebe tots els gps de la playstore...aviam si em pots fer un cop de ma, perque ja no se que mes probar...ara el que faig es plantejar la ruta, i estudiarla...pero en una ruta massa llarga aixo es imposible no perder-se...em farias un favor si pots donar-me algun consell, moltisimes gracias !

Enviado desde mi GT-I9505 mediante Tapatalk

Avatar de l’usuari
Johan88
Presentats
Entrades: 136
Membre des de: dv. oct. 16, 2015 8:09 pm
Ubicació: Vic

Re: Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: Johan88 » dl. des. 07, 2015 7:07 pm

Jonatan XJ6 ha escrit:Hola! Aprofitant el post, i que dius que entens del tema telfs...jo tinc un problema, per mi greu, i es que faig les rutes de sortides que vull fer, ja sigui amb maps, tyre, ourxmaps etc, pero no se com coi ho he de fer per seguir una ruta, es a dir, que jo possi el gps i amb la ruta plantejada, em digui per on tinc que anar...anar d'un punt a un altre es basic, pero fer una ruta i que el gps em fagi de guia, mai ho he aconsseguit...i mira que he probat gairebe tots els gps de la playstore...aviam si em pots fer un cop de ma, perque ja no se que mes probar...ara el que faig es plantejar la ruta, i estudiarla...pero en una ruta massa llarga aixo es imposible no perder-se...em farias un favor si pots donar-me algun consell, moltisimes gracias !

Enviado desde mi GT-I9505 mediante Tapatalk
No hi ha opció, l'orux es un dels únics que t'avisa que estas fora de ruta, però ningún t'avisa de que a 100m surtis per la dreta.

El que es fa desde el Google earth en el PC es posen "comentaris en un punt" i tu poses el comentari que vols que et digui, però si es molt llarga pots estar més de una hora posant punts, hi ha varis tutos al YouTube de com fer-ho, estic desde el móvil i amb la dona de Shoping, si no et buscaba un tuto, mira si en trobes algun si no després m'ho miro!

Salutacions!

Todo el mundo va a lo suyo, menos yo que voy a lo mío.

Avatar de l’usuari
Jonatan XJ6
Presentats
Entrades: 44
Membre des de: dg. feb. 01, 2015 9:47 pm
Ubicació: Barcelona Capital

Re: Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: Jonatan XJ6 » dt. des. 08, 2015 8:14 am

Johan88 ha escrit:
Jonatan XJ6 ha escrit:Hola! Aprofitant el post, i que dius que entens del tema telfs...jo tinc un problema, per mi greu, i es que faig les rutes de sortides que vull fer, ja sigui amb maps, tyre, ourxmaps etc, pero no se com coi ho he de fer per seguir una ruta, es a dir, que jo possi el gps i amb la ruta plantejada, em digui per on tinc que anar...anar d'un punt a un altre es basic, pero fer una ruta i que el gps em fagi de guia, mai ho he aconsseguit...i mira que he probat gairebe tots els gps de la playstore...aviam si em pots fer un cop de ma, perque ja no se que mes probar...ara el que faig es plantejar la ruta, i estudiarla...pero en una ruta massa llarga aixo es imposible no perder-se...em farias un favor si pots donar-me algun consell, moltisimes gracias !

Enviado desde mi GT-I9505 mediante Tapatalk
No hi ha opció, l'orux es un dels únics que t'avisa que estas fora de ruta, però ningún t'avisa de que a 100m surtis per la dreta.

El que es fa desde el Google earth en el PC es posen "comentaris en un punt" i tu poses el comentari que vols que et digui, però si es molt llarga pots estar més de una hora posant punts, hi ha varis tutos al YouTube de com fer-ho, estic desde el móvil i amb la dona de Shoping, si no et buscaba un tuto, mira si en trobes algun si no després m'ho miro!

Salutacions!

Todo el mundo va a lo suyo, menos yo que voy a lo mío.
Vale, entenc que, no puc ser guiat per un gps per fer la ruta, pero si que la ruta quedi marcada al gps, i amb la meva ubicacio, jo la vaig seguint, no? . No pateixis, trobare alguna solucio segur, ara mhe baixat una app que es diu maps.me , i tot be, je probat here tambe, ja veurem amb quina em quedo( es el que te ser pobre i no tenir un gps en condicions i oblidar.me d'aixo ) :D

Enviado desde mi GT-I9505 mediante Tapatalk

Avatar de l’usuari
Johan88
Presentats
Entrades: 136
Membre des de: dv. oct. 16, 2015 8:09 pm
Ubicació: Vic

Re: Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: Johan88 » dt. des. 08, 2015 5:42 pm

Jonatan XJ6 ha escrit:
Johan88 ha escrit:
Jonatan XJ6 ha escrit:Hola! Aprofitant el post, i que dius que entens del tema telfs...jo tinc un problema, per mi greu, i es que faig les rutes de sortides que vull fer, ja sigui amb maps, tyre, ourxmaps etc, pero no se com coi ho he de fer per seguir una ruta, es a dir, que jo possi el gps i amb la ruta plantejada, em digui per on tinc que anar...anar d'un punt a un altre es basic, pero fer una ruta i que el gps em fagi de guia, mai ho he aconsseguit...i mira que he probat gairebe tots els gps de la playstore...aviam si em pots fer un cop de ma, perque ja no se que mes probar...ara el que faig es plantejar la ruta, i estudiarla...pero en una ruta massa llarga aixo es imposible no perder-se...em farias un favor si pots donar-me algun consell, moltisimes gracias !

Enviado desde mi GT-I9505 mediante Tapatalk
No hi ha opció, l'orux es un dels únics que t'avisa que estas fora de ruta, però ningún t'avisa de que a 100m surtis per la dreta.

El que es fa desde el Google earth en el PC es posen "comentaris en un punt" i tu poses el comentari que vols que et digui, però si es molt llarga pots estar més de una hora posant punts, hi ha varis tutos al YouTube de com fer-ho, estic desde el móvil i amb la dona de Shoping, si no et buscaba un tuto, mira si en trobes algun si no després m'ho miro!

Salutacions!

Todo el mundo va a lo suyo, menos yo que voy a lo mío.
Vale, entenc que, no puc ser guiat per un gps per fer la ruta, pero si que la ruta quedi marcada al gps, i amb la meva ubicacio, jo la vaig seguint, no? . No pateixis, trobare alguna solucio segur, ara mhe baixat una app que es diu maps.me , i tot be, je probat here tambe, ja veurem amb quina em quedo( es el que te ser pobre i no tenir un gps en condicions i oblidar.me d'aixo ) :D

Enviado desde mi GT-I9505 mediante Tapatalk
Com et deia, directament no, cargarla i seguir-la si, però si la modifiques añadint punts i després la carregas el maps, et cantarà tot el que hi posis tu al arribar al punt, si a una rotonda hi poses "sortir per la 3ra sortida" al maps t'ho dirà al arribar, però és un show ja que es tarda molt a posar tots els punts.

Tot això s'ha de fer des de el PC amb el Google earth.

Salutacions!

Todo el mundo va a lo suyo, menos yo que voy a lo mío.

Avatar de l’usuari
Vendetta
Presentats
Entrades: 2527
Membre des de: dv. gen. 12, 2007 1:27 pm

Re: Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: Vendetta » ds. abr. 22, 2017 5:46 pm

En falta una per anar amb moto, en grup, o en solitari.

Pona

DESCARREGAR APLICACIÒ

Imatge
Registra tot el moviment i el pots consultar per dates i hora a la web.

Publicar ubicaciò , passes el vincle a qui vulguis, i podrà veure la teva posiciò al moment, sense necessitat de tenir instal.lada l'aplicaciò, tambè podrà xerrar amb vosaltres i t'arribaràn com a notificacions al mobil.

Afegeixes els contactes, i si tenen activada l'app podràs veure un son, genial per quedar en grup, si algu es perd, anar-lo a buscar, o sapiguer quan li falta per arribar.

Si no saben res de tu de fa estona podràn veure els teus moviments i localitzar-te si t'ha passat alguna cosa.

Si has perdut el cap de colla, l'app t anirà indicant en ruta i moviment, per a trovar-lo.

Tambè ideal si teniu mainada i saber on son. Per aquests casos pots instal.lar l'aplicaciò al seu mobil, i activar-la via web, no farà falta que tinguin sempre el gps actiu i els gasti bateria. Tambè util per si us roben el mobil sapiguer on para, activeu remotament i anirà guardant tot moviment.

Quan actives l'aplicaciò ho fa saber als contactes, estalvia't temps en dir que ara surts, que ara arribes, o que faràs tard, o que et truquin per preguntar-te per quan et falta, ja ho veuràn, i l'aplicaciò parlarà per tu.

Imatge

Feta per mi mateix, i per ara gratuita, i obert adaptacions i personalitzacions .

Avatar de l’usuari
Alucinamaripili
Presentats
Entrades: 7579
Membre des de: dg. set. 30, 2007 11:37 pm
Ubicació: Barcelona-Catalunya

Re: Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: Alucinamaripili » ds. abr. 22, 2017 8:56 pm

Ets un geni!!!

Això està molt bé

Avatar de l’usuari
Vendetta
Presentats
Entrades: 2527
Membre des de: dv. gen. 12, 2007 1:27 pm

Re: Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: Vendetta » ds. abr. 22, 2017 11:42 pm

Alucinamaripili ha escrit:Ets un geni!!!

Això està molt bé
Mercii Alucina, i Felicitaats, jeje, que queda mitja Hora. :coets

Ah, tambè anirà per fer quedades improvitzades, surts, l'actives, i tots als qui hagis donat permisos rebran que has activat i interpretaran que surts, i si volen venir, genial, i sinò tambe, i t'avisarà si tens algù a prop.

Per ara no tè emoticonos, per xatejar, pero si que tè per enviar sons divertits, i t'estalvies d'agafar el movil per sentir-ho, segons moment lloc, etc, ja interpretaras què et volen dir sense agafar el mòbil!! :catsalt

Avatar de l’usuari
Sergi3
Presentats
Entrades: 1451
Membre des de: dv. jul. 13, 2007 6:55 pm
Ubicació: Barcelona

Re: Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: Sergi3 » dg. abr. 23, 2017 10:22 am

:aplaudiment :aplaudiment
bona feina
el video de presentació tambe esta prou be -thumbup
[BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/embed/1yrd2XxezII[/BBvideo]

:catBirra
Només tu pots decidir que fer amb el temps que se t`ha donat

Avatar de l’usuari
Xavier
Presentats
Entrades: 4379
Membre des de: dv. juny 18, 2010 4:47 pm
Ubicació: Torelló (Osona)

Re: Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: Xavier » dg. abr. 23, 2017 7:20 pm

Ara mateix la descarregaré Vendetta. Ets un crack!

Ah, felicitats!

Avatar de l’usuari
Vendetta
Presentats
Entrades: 2527
Membre des de: dv. gen. 12, 2007 1:27 pm

Re: Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: Vendetta » dl. abr. 24, 2017 10:26 pm

Sergi3 ha escrit::aplaudiment :aplaudiment
bona feina
el video de presentació tambe esta prou be -thumbup
:catBirra
Eyy Sergi, :cathola merci.

El video lo millor, :CatVictoria Sort de les dos grans estrelles que es van animar a col.laborar.

Avatar de l’usuari
Vendetta
Presentats
Entrades: 2527
Membre des de: dv. gen. 12, 2007 1:27 pm

Re: Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: Vendetta » dl. abr. 24, 2017 10:40 pm

Xavier ha escrit:Ara mateix la descarregaré Vendetta. Ets un crack!

Ah, felicitats!

Eyy Xavieer :cathola Gràcies,

ja m'hi explicaràs què tal t'hi va. -good -thumbup

Avatar de l’usuari
PEPI600
Presentats
Entrades: 2318
Membre des de: dt. oct. 16, 2007 5:02 pm
Ubicació: Palau-Solità i Plegamans

Re: Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: PEPI600 » dl. abr. 24, 2017 10:41 pm

Descarregada, ja provarem com va :catok :catok :catok
Imatge Imatge

Avatar de l’usuari
Vendetta
Presentats
Entrades: 2527
Membre des de: dv. gen. 12, 2007 1:27 pm

Re: Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: Vendetta » dt. abr. 25, 2017 2:29 pm

PEPI600 ha escrit:Descarregada, ja provarem com va :catok :catok :catok
Epss, Pep :catok Ja m hi explicaràs a veure què tal, aixì per a properes versions tenir-les en compte. -thumbup

Avatar de l’usuari
Trencaferro
Presentats
Entrades: 1849
Membre des de: ds. abr. 17, 2010 2:13 pm
Ubicació: Osona - Val D'Aran

Re: Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: Trencaferro » dt. abr. 25, 2017 4:35 pm

Vendetta, granujaaaa! Només és per a telèfons pirates o androids?
Les distraccions són un luxe que els moteros no ens podem permetre.

Avatar de l’usuari
Vendetta
Presentats
Entrades: 2527
Membre des de: dv. gen. 12, 2007 1:27 pm

Re: Aplicacions imprescindibles per la moto! (Android)

Entrada Autor: Vendetta » dt. abr. 25, 2017 8:33 pm

Trencaferro ha escrit:Vendetta, granujaaaa! Només és per a telèfons pirates o androids?
Si home a tu t'ho dirè a una autoritat competent. Que ultimament, tela tela tela.. :esperant -harhar :CatVictoria

Però va perquè m'hi caus bè és per android i iphones, això de pirata que em dius jo ni idea.

Per cert, trencaferro, què passaria si truco als mossos, i els aviso, que veig uns homes activitat sospitosa i una actitut bastant intimidatoria , i em sembla que van armats, vaja segur, m'ha semblat veurel's una pistola, estan al costat d 'un parquing a peu de carretera, i estan remenant un aparell. No se si son d'aquests que fan veure que et volen ajudar i et diuen que tens una roda reventada i quan has parat zasca et roben el cotxe..

Respon

Torna a “El Racó del GPS”