Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Per a proposar sortides, viatges i les seves cròniques

Moderadors: Airald, Kinder

Respon
Avatar de l’usuari
Kpeps
Presentats
Entrades: 8181
Membre des de: dc. oct. 14, 2009 5:41 pm
Ubicació: Manresa

Re: Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Kpeps » dc. maig 29, 2019 7:18 pm

Kinder ha escrit:
Imatge
aixo si que es allo que es diu....... m' he aixecat amb un globuuuuu :riure :riure :riure vaja viatge mes maco, tot molt espectacular :catBirra :catBirra i gracies per compartir.
Imatge

Avatar de l’usuari
Kinder
Moderador de MTC
Entrades: 2005
Membre des de: dl. ago. 20, 2012 7:50 am
Ubicació: Santa Perpètua de la Mogoda

Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Kinder » dc. maig 29, 2019 9:46 pm

..... continuem tornant.....

Obro els ulls i des del llit veig els globos sobrevolan Pamukkale, surtu al balcó, només n’hi han cinc o sis, però també és xulu de veure.

Imatge

Imatge

És molt d’hora, quarts de 7, així que fem temps per esmorzar a les 8.

Imatge

Ens posem en marxa, temperatura de 25 graus bastant soportable, fem parada per benzina i encara no portem 150 kms, parada per fer cafè turc i cola ( 10 lires, 1,5€)

Imatge

Continuem, el gps ens diu que abans de les 15 h arribarem a Canakkale per agafar el ferry.
Parem un altre cop a fer benzina, i la nova estampació del casc.... no queda pas tan malament!!!!

Imatge

Cap a les 13 h passàvem per Edremit un poble/ciutat bastant gran, on l’autovia passa pel mig, i de cop ens ha passat una moto gran amb matrícula de Turquia, quina moto és? m’he preguntat, i entre mig dels cotxes l’he anat a perseguint, deixant al David enrera (ell porta les maletes massa grans i no pot fer ziga zaga), conclusió era una CBR 1000 amb unes maletes molt especials!!! He esperat al David i després d’uns quants semàfors i una mica de trànsit, el paio ens fa senyals de que el seguim i sortim de l’autovia (tot això en marxa) ens fa parar i ens diu si tenim gana, en David i jo ens mirem i li diem que si (no estava previst parar a dinar, però el que ens estava passant no ens ho podíem perdre per res del món!!) Així que ens porta a un poble, Kizilkeçili, prenem aigua de la montanya, te, i una espècie de pizza vegetal boníssima!!!! Amb en Johann, així es diu el paio, amb el seu anglès/castellà i el nostre castellà/anglès hem estat conversant durant tot el dinar, té 3 motos: la CBR, una Multiestrada i la 09 GT :-) És pilot d’avió d’Air Canadà i quant no treballa va en moto. En David ha intercanviat el número de telèfon, i quant vingui a Catalunya li ha ofert casa seva, diu que vindrà, així el podrem convidar nosaltres a dinar, ja que no ha volgut que paguessin res, hem flipant molt!!! Això a Catalunya o a Espanya no et passa!!!!!!!

Imatge

Imatge

Imatge

Continuem per agafar el Ferry a Canakkale, i mentre encara estàvem flipant amb el Johann, i continuant per autovia... la policia ens para i ens diu: Speed!!! Ens demana el passaport i el carnet de conduir i ens tornen a dir: Speed, teníem d’anar a 90 kms/h i no hi anàvem pas!!! En David anava a 143 (uns 147€) i jo a 117 (uns 35€) multa al canto i ens la fan firmar, on s’ha de pagar? No ens ho han sapigut dir :-(

Imatge

Agafem el ferry cap a Eceabat per poder passar el mar de Màrmara, és un trajecte d’uns 10’ i un cost de 2€, això si, les motos sense lligar, per tant tots 2 aguantant les motos, hi havien unes K’s davant que es movien i força!!!

Imatge

Un cop a Eceabat, cap a Galipoli a trobar l’hotel que ja havíem vist per Internet, just davant del mar Màrmara on hi ha una plageta, així que descarreguem i a mullar-nos com a mínim els peus, per fi ens podem remullar una mica en algun mar!!!

Imatge

Imatge

Són les 19 h, hem fet un total de 544 kms, així que fem un refresc, una partida d’escacs per no perdre la costum d’en Pasqual, a sopar i a dormir, que demà ens espera una llarga tirada!!! Encara hem de sortir de Turquia i passar per: Bulgària, Sèrbia, Croàcia, Eslovènia, Itàlia i França per poder arribar diumenge a casa.

Imatge

...... continuem tornant.....

[hr]

#DelNegraAlCaspi - 29/05/2019 - Pamukkale Galipoli



[hr]

[tab=30]

Avatar de l’usuari
Alucinamaripili
Presentats
Entrades: 7579
Membre des de: dg. set. 30, 2007 11:37 pm
Ubicació: Barcelona-Catalunya

Re: Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Alucinamaripili » dc. maig 29, 2019 10:40 pm

Segur que si no la pagueu....no la reclamaran

Avatar de l’usuari
Xavier
Presentats
Entrades: 4379
Membre des de: dv. juny 18, 2010 4:47 pm
Ubicació: Torelló (Osona)

Re: Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Xavier » dj. maig 30, 2019 12:12 pm

Canakkale és el nom actual de l'antiga Troia (em sembla). No hi vas veure cap cavall?

Marta, aquesta crònica és fabulosa.

Avatar de l’usuari
Kinder
Moderador de MTC
Entrades: 2005
Membre des de: dl. ago. 20, 2012 7:50 am
Ubicació: Santa Perpètua de la Mogoda

Re: Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Kinder » dj. maig 30, 2019 11:09 pm

Des del llit veig el mar Màrmara tranquil, amb les seves meduses refrescant-se. Són les 8, hem de començar a fer via, a esmorzar i a carregar les motos.

Imatge

Imatge

Imatge

Avui serà un dia llarg i ple de kms, el propòsit és arribar a Sèrbia (Belgrad), però a veure si ens deixen sortir de Turquia, amb la recepta que ens van posar ahir!!

Fem la primera parada del dia, trobar un mecànic per que ens deixi una clau per tensar la cadena, a Kircasilih, ja ho tenim, una mica secs però eficaç, un cop feta la feina, que ho ha fet tot en David, li ensenyo al mecànic un bitllet de 10 lires (1,5€) i m’he l’ agafa, els altres no van voler res a canvi!!!!! En contrapartida ens ha ofert un “xai”, un té, tot molt formal i correcte, ara ja podem fer kms!!!!!

Imatge

Imatge

Imatge

Arribem a la frontera, sortida de Turquia, a veure que ens diuen de la multa (nosaltres ens farem els suecs com qui no sap res :-))
Sortim sense cap problema ni entrebanc, i entrem a Bulgària, fem benzina només entrar, ja es comença a notar que estem a Europa, les benzineres grans i de selfservice, i els cotxes europeritzats.

Imatge

Imatge

El gps ens diu que cal vinyeta, però nosaltres anem tirant tirant, el límit de velocitat és de 140, així que anem tirant tirant. Fem parada tècnica i continuem tirant, encara no hem dinat.

Imatge

Ens trobem amb la frontera de Sèrbia

Imatge

mentre fem cua, un Smart que tenim al davant ens deixa passar, li dono les gràcies, el miro, i veig que és un paio “tipus” moto custom: barba llarga blanca, grandot, amb tatos,... un perfil motero. Entrem a Sèrbia, un verd molt jove ens envolta a banda i banda de l’autopista acompanyat d’una ginesta groga molt florida!!
Busco benzinera pròxima, comença a tenir gana la 09, i em trobo la sortida que no hi havia sortida, continuem, hem de sortir i s’ha de pagar peatge, parem i ho parlem amb el David, el paio de l’Smart també es para per si necessitem quelcom, li diem que no, i decidim continuar endavant, la pròxima benzinera està a uns 40 kms. Adelanto l’Smart, i vaig tirant, la reserva sembla una mica apurada però segur que arribo a la benzinera, adelanto un camió i.... la moto em fa un estrany, se li acaba la benzina?? Em sembla que si. Ara ja estem en un congost i entrem en un túnel, no, aquí no em puc quedar tirada, redueixo velocitat, i em torna a fer estranys, la carretera és un seguit de túnels, quant surtu d’un i veig un petit espai per parar en paro, en David també, i l’Smart també!!! El paio de l’Smart surt de dins i.... fa com 2 metres d’alçada i 4 cops d’amplada meva!!!! Com podia entrar i sortir de l’Smart!!!! Era del país i ens ha ofert un mecànic amic seu, però ja li hem dit que era problema de benzina, ell va amb gasoil així que no ens pot ajudar, ja li hem dit que tranquil, que anés tirant que en David amb la seva súper mega ultra bomba em pasa benzina!! I així ho ha fet

Imatge

Imatge

Imatge

Ens posem en marxa, a la pròxima benzinera hem de parar si o si, ho fem i no admeten targetes, no hem fet canvi de moneda, li oferim pagar amb €, i posem 10€ a la 09, en David ja en posarà més endavant. Aprofitem i mengem una mica, sardines, llangonissa i pa d’abans d’ahir!!!

Imatge

Continuem, i a uns 10 kms carreguem les motos de benzina. Ara només ens quedem uns 200 kms per arribar a Belgrad, autopista i manta, molta manta
Arribem al hotel a les 19 h tocades, ara ja estem amb el mateix horari que a Catalunya.
Em sembla que avui hem superat tots els records del viatge

Imatge

Ens dutxen, i anem a sopar alguna cosa, i em sorprèn el lloc on sopem, et deixen fumar dins el local, em sento “rara”

Imatge

Demà continuarem tornant per fer nit a Ljubljana, Eslovenia

[hr]

#DelNegraAlCaspi - 30/05/2019 - Galipoli – Belgrad



[hr]

[tab=30]

Avatar de l’usuari
Geroni
Presentats
Entrades: 3203
Membre des de: dc. gen. 10, 2007 12:57 pm
Ubicació: Juneda -Lleida--Jesus i Elvira

Re: Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Geroni » dv. maig 31, 2019 7:52 am

...Cada dia esperant la crònica del viatge.
Estic mes enganxat que un yonki a la heroïna.... -clapping -clapping
El mon s`está quedant sense GENIS:Einstein es vá morir,Beethoven es vá quedar sord i a MI,ja em comença a fer mal el cap.
Fa dos setmanes que vaig començar a fer dieta .Ja he perdut 14 dies.

Avatar de l’usuari
Alucinamaripili
Presentats
Entrades: 7579
Membre des de: dg. set. 30, 2007 11:37 pm
Ubicació: Barcelona-Catalunya

Re: Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Alucinamaripili » dv. maig 31, 2019 8:09 am

Quan arribeu, que surtin uns altres...per continuar la crònica

Em presento voluntari!!!!

Avatar de l’usuari
Kinder
Moderador de MTC
Entrades: 2005
Membre des de: dl. ago. 20, 2012 7:50 am
Ubicació: Santa Perpètua de la Mogoda

Re: Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Kinder » dv. maig 31, 2019 10:19 pm

Em sembla que avui estem els dos una mica cansats, i desanimats per que això ja s’acaba :-(
Esmorzem, bufet lliure, i decidim anar cap al centre de Belgrad amb les motos per poder veure alguna cosa: edificis poc conservats i tramvies amunt i avall, poca cosa ens a quedat. A les 9 del mati a 15 graus i amb molts núvols.

Imatge

Imatge

Anem cap a Ljubljana tenim uns 550 kms, autopista i manta, sortir de Sèrbia i passar la frontera de Croàcia per poder entrar a Eslovènia, al estar a la comunitat europea, la tramitació ha estat molt ràpida i àgil.

Imatge

Imatge

Parades tècniques per nosaltres amb red bull, i per les motos, i cap a les 17 h ja arribàvem, prèviament havent parat en un taller per tensar la cadena de la 09, comença a estar una mica tocada!!

Imatge

Imatge

Aquí la moneda és l’euro així que no hem tingut de canviar res.

Al Camping Hotel Resort de Ljubljana ja ens estaven esperant, hem hagut de pagar 8€ de taxa turística, però ahir quant vem estar fent la reserva, els hotels estaven molt cars, aquest ens surt per 55€ els dos amb esmorzar inclòs.

Imatge

Encara no hem dinat, així que ens canviem la vestimenta de romans i anem amb les motos cap al centre, les aparquem en plaça de motos i anem a pasturar per la ciutat, el seu riu amb els seus ponts, i el castell, hi pugem amb funicular i baixem a peu, hi ha un ambient molt xulu, pel que m’han explicat, em recorda a Amsterdam, per les bicicletes, els carrerons, el riu,.....

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Prenem una cervessa amb una hamburguesa i continuem pasturant.
Partideta d’escacs i cap a les motos per anar a dormir, demà ens espera un dia llarg de kms, hem d’arribar a Niça o a Cannes com a mínim!!!

[hr]

#DelNegraAlCaspi - 31/05/2019 - Belgrad – Liubliana



[hr]

[tab=30]

Avatar de l’usuari
Alucinamaripili
Presentats
Entrades: 7579
Membre des de: dg. set. 30, 2007 11:37 pm
Ubicació: Barcelona-Catalunya

Re: Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Alucinamaripili » ds. juny 01, 2019 12:38 pm

A Cannes, pagareu el doble per tot...

Avatar de l’usuari
Kinder
Moderador de MTC
Entrades: 2005
Membre des de: dl. ago. 20, 2012 7:50 am
Ubicació: Santa Perpètua de la Mogoda

Re: Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Kinder » ds. juny 01, 2019 10:32 pm

Alucinamaripili ha escrit:A Cannes, pagareu el doble per tot...
Estem a les afores!!!! :-)

Avatar de l’usuari
Kinder
Moderador de MTC
Entrades: 2005
Membre des de: dl. ago. 20, 2012 7:50 am
Ubicació: Santa Perpètua de la Mogoda

Re: Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Kinder » ds. juny 01, 2019 10:40 pm

Les 8 del matí i 11 graus!!! A esmorzar i a abrigar-se!!! Avui toca tirada llarga fins a Cannes, uns 800 kms.

Imatge

Imatge

Parades tècniques obligades per la 09, a 1,93 €/l la benzina si et posaves es en un surtidor i a
1,66 €/l si et posaves en un altre, un cop pagat ens hem donat compte que a mi m’han servit com una senyora, i per tant ho he pagat i en David li ha sortit més econòmic per servir-se ell mateix!!!

Imatge

Imatge

Per l’autopista ja ens hem començat a creuar motos, però casi tots bastant sosos, sense saludar, ni amb la nostre direcció ni amb direcció contrària :-(. Hem adelantat una 09 i jo efusivament l’he saludat, però no li he causat cap efecte :-(.
Són les 14 h, parem a una àrea de servei per menjar alguna cosa ràpida, es paren també altres motos i ni mu.

Imatge

Imatge

Continuem, hem decidit de parar-nos a Montecarlo per veure els cotxes i el glamour del país, el gps ens diu que arribarem sobre les 17 h. així aprofitarem i estirarem una mica les cames. La calor ja fa estona que ens està envoltant, uns 28 graus ens acompanyen.
Arribem a Montecarlo, el Gran Premi de Formula 1 de Mònaco es va celebrar el cap de setmana passat i encara hi han totes les valles i les graderies muntades, aparquem les motos i anem a fer el tafaner pel mig de les graderies, el port i el casino. Impressionant com la gent està esperant que passin Ferrari’s, Lamborghini’s, Bentley’s, Rolls Royce’s, i fins i tot un Lancia Delta Integrale de competició amb uns nuvis a dins!!!

Imatge

Imatge

Imatge

El glamour ens envolta tant que decidim entrar al Casino, anem vestits de romans, però... per provar que no quedi, ens deixen passar al Hall, i després provem d’entrar ben a dins, però arribat en aquest punt... ens diuen que no :-(, doncs res, tot el que volíem gastar-nos .... no ho farem!!! Hahahahahahahhaha

Imatge

Imatge

Imatge

S’ens ha fet una mica tard, així que fem un tros de pizza i una cervesa i anem cap al hotel de Cannes, tenim uns 45 minuts, que ja ens estan esperant, cheking i a dormir, avui hem fet 840 kms

Imatge

Imatge

[hr]

#DelNegraAlCaspi - 01/06/2019 - Liubliana – Canes



[hr]

[tab=30]

Avatar de l’usuari
Jordi Pons
Presentats
Entrades: 713
Membre des de: dg. maig 22, 2011 7:13 pm
Ubicació: Mollerussa

Re: Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Jordi Pons » ds. juny 01, 2019 10:59 pm

Ciao Marta
Vedo che all'Italia hai imparato la differenza fra il "servito" e il "fai da te"
Ti hanno fregatto [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Enviat des del meu HT70 usant Tapatalk

Avatar de l’usuari
Kinder
Moderador de MTC
Entrades: 2005
Membre des de: dl. ago. 20, 2012 7:50 am
Ubicació: Santa Perpètua de la Mogoda

Re: Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Kinder » dg. juny 02, 2019 8:28 pm

Jordi Pons ha escrit:Ciao Marta
Vedo che all'Italia hai imparato la differenza fra il "servito" e il "fai da te"
Ti hanno fregatto [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Enviat des del meu HT70 usant Tapatalk
Hahahahahahahhahaha!!!

Avatar de l’usuari
Kinder
Moderador de MTC
Entrades: 2005
Membre des de: dl. ago. 20, 2012 7:50 am
Ubicació: Santa Perpètua de la Mogoda

Re: Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Kinder » dg. juny 02, 2019 8:31 pm

Cannes, 8’30 del matí, no tenim esmorzar però no ens preocupa anirem a la “Boulangerie” que vem anar el primer dia de viatge, però.... ups!!! Avui és diumenge i està tancada :-( així que decidim parar a esmorzar a l’autopista, però no se encara per quin motiu (el gps indicava bé) agafo el desviament per anar cap a Niza!!!! Ens hem ficat directament a l’autopista de pago!!!! Anem i tornem, tot plegat 2€!!!

Esmorzem, parem a fer benzina, a refrescar-nos, a fer un cafè, i al cap d’unes 5 h llargues ja erem a la Jonquera, aquí ha estat el punt on ens hem despedit amb en David.

Imatge

Imatge

Imatge

Arribo a casa cap a les 15 h, i el vermut ja m’esperava junt amb un bon dinar.

Imatge

La ginesta de casa també està súper florida!!!!

Imatge

En aquest viatge tots teníem el nostre paper: en Pasqual, portar-nos pel bon camí; la Quionia, traductora d’anglès; en David intendència alimentària i mecànica; i jo.... doncs jo havia de fer tots els possibles per que la resta poguèssin fer bé el seu paper!! Sobretot amb en David: l’estribera, la benzina, la cadena,... Hahahahhaha

Continuarà???????

[hr]

#DelNegraAlCaspi - 02/06/2019 - Canes – StaPerpetua



[hr]

[tab=30]

Avatar de l’usuari
Geroni
Presentats
Entrades: 3203
Membre des de: dc. gen. 10, 2007 12:57 pm
Ubicació: Juneda -Lleida--Jesus i Elvira

Re: Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Geroni » dl. juny 03, 2019 7:40 am

Moltes gracies per aquest magnífica manera d'explicar-nos el vostre viatge.
Quina enveja que m'heu fet. :aplaudiment :aplaudiment :aplaudiment
El mon s`está quedant sense GENIS:Einstein es vá morir,Beethoven es vá quedar sord i a MI,ja em comença a fer mal el cap.
Fa dos setmanes que vaig començar a fer dieta .Ja he perdut 14 dies.

Avatar de l’usuari
Geroni
Presentats
Entrades: 3203
Membre des de: dc. gen. 10, 2007 12:57 pm
Ubicació: Juneda -Lleida--Jesus i Elvira

Re: Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Geroni » dl. juny 03, 2019 7:40 am

Moltes gracies per aquest magnífica manera d'explicar-nos el vostre viatge.
Quina enveja que m'heu fet. :aplaudiment :aplaudiment :aplaudiment
El mon s`está quedant sense GENIS:Einstein es vá morir,Beethoven es vá quedar sord i a MI,ja em comença a fer mal el cap.
Fa dos setmanes que vaig començar a fer dieta .Ja he perdut 14 dies.

Avatar de l’usuari
Alucinamaripili
Presentats
Entrades: 7579
Membre des de: dg. set. 30, 2007 11:37 pm
Ubicació: Barcelona-Catalunya

Re: Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Alucinamaripili » dl. juny 03, 2019 9:20 am

:aplaudiment :aplaudiment :aplaudiment :aplaudiment :aplaudiment

Avatar de l’usuari
Napoleon
Presentats
Entrades: 1793
Membre des de: dv. feb. 22, 2013 1:19 pm
Ubicació: Barcelona-Capital de la República Interruptus

Re: Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Napoleon » dl. juny 03, 2019 11:25 am

Molt dé, Marta. Un bon viatge i una pila de records :aplaudiment :aplaudiment
Ara, cap a la propera...... :catok
Jo tampoc vaig en BMW

Avatar de l’usuari
Minino
Presentats
Entrades: 1450
Membre des de: dt. oct. 27, 2009 8:43 pm
Ubicació: Cerdanyola del Valles - Andres

Re: Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Minino » dl. juny 03, 2019 12:17 pm

:catfirst Gràcies per tenir-nos més entretinguts que a un gat amb un obillo de llana
:senyera BENVINGUTS
___________________ NORDKAPP 2009 ...... SCOTLAND 2010 ...... ELS ALPS 2011 ......... SARD/CÒRS 2012 ..
Imatge

Avatar de l’usuari
Dodo
Presentats
Entrades: 1101
Membre des de: dl. nov. 10, 2008 10:28 pm
Ubicació: Montcal-Canet D'Adri

Re: Crònica en marxa #DelNegraAlCaspi19

Entrada Autor: Dodo » dl. juny 03, 2019 3:29 pm

Has deixat el pavelló de les cròniques molt alt :aplaudiment :aplaudiment
El millor que heu gaudit i tornat sense entrebancs, gràcies per aquest viatge tant ben explicat -good

Respon

Torna a “Rutes, cròniques i viatges”