DIVENDRES 24
- ARRIBADA:
- A partir de les 17:00 de la tarda:
Hotel Mesón de l'Ainsa
Av. Sobrarbe, 12, 22330 Aínsa, Huesca
- A partir de les 17:00 de la tarda:
- SOPAR:
- 21:00 h. Tots plegats al menjador del mateix hotel
PRIMERS- Sopa a la montañesa
- Amanida de tomàquet, ceba, formatge fresc i tonyina
SEGONS - Bacallà al pil-pil
- Llonganissa de Graus amb patates fregides
POSTRES - Fruita
- Pastís de formatge amb fruits del bosc
Aigua, vi i cafès inclòs (gotes no).
- 21:00 h. Tots plegats al menjador del mateix hotel
DISSABTE 25
- ESMORZAR:
- A partir de les 8 del matí al mateix hotel (Buffet Lliure)
- MATÍ:
- 10:00 Sortirem a fer la ruta.
- DINAR:
Ens aturarem al cámping Anzánigo.
PRIMERS- Pica-pica amb croquetes casolanes, patates braves i taula d'embotits ibèrics
SEGONS - Turbot al forn amb guarnició
- Entrecot amb guarnició i salsa de bolets
POSTRES - Pastís de formatge de la tieta Pili
Aigua, vi i cafès inclòs (gotes no).
- DESPRÉS DE DINAR:
- Continuarem la ruta planejada fins arribar tots plegats a l'hotel.
- Continuarem la ruta planejada fins arribar tots plegats a l'hotel.
- TAULA RODONA:
- A les 20:00h Al mateix Hotel, taula rodona sobre MTC.
Comp sempre no és d'obligada assistència, però si molt important per tal d'escoltar totes les opinions i treure'n més profit.
- A les 20:00h Al mateix Hotel, taula rodona sobre MTC.
- SOPAR:
- 21:30 h. Sopar de la XIX KDD
- DINAR:
PRIMERS- Amanida il·lustrada
- Crema de porros
SEGONS - Estofat de vedella del Pirineu
- Daurada a l'espatlla
POSTRES - Fruita
- Natilles del Mesón
Aigua, vi i cafès inclòs (gotes no).
DIIUMENGE 26
- ESMORZAR:
- A partir de les 8 del matí al mateix hotel
- MATÍ
- 10:00 Sortirem de tornada com una mensual normal
fins arribar al restaurant ARP de Benavarre. - DINAR:
PRIMERS- Cabdells amb tonyina i formatge de Benavarre
- Timbal de ternasco amb salsa de iogurt kimchi
- Milfulls d'escalivada amb anxova
- Escudella amb pilota
- Potatge de cigrons a la montanyesa
- Macarrons a la bolonyesa casolana
- Amanida de tomàquet rosa amb olives, anxova i formatge Benabarre
- Crema de ceps casolana amb sèsam negre
- Fideus a la cassola guisats amb xai
- Caneló casolà amb beixamel de bolets
SEGONS - Peus de porc guisats amb salsa d'ametllles
- Fricandó de vedella guisada amb salsa
- Pollastre guisat a l'estil de l'àvia Emilia
- Confit d'ànec amb poma
- Callos amb xoriço
- Llonganissa de Benavarre a la brasa
- Lluç arrebossat amb tempura
POSTRES - Pastís de formatge casolà estil ARP
- Pastís de xocolata artesà
- Arròs amb llet amb canyella
- Crema catalana casolana
- Pastís rus amb mantega i ametlles
- Mató casolà amb mel i nous
- Gelats variats
- Fruita
Aigua, vi i cafès inclòs (gotes no).
- 10:00 Sortirem de tornada com una mensual normal